K3 - Altijd blijven dromen
Volledig scherm
© K3 - Altijd blijven dromen

K3 laat meisjes kussen in nieuwe videoclip (en krijgt commentaar door vermoedens van plagiaat)

ShowbizzVrijdag lanceerden de meisjes van K3 hun nieuwe single en videoclip ‘Altijd blijven dromen’. En in die clip wordt heel wat afgekust. Een piepjong koppeltje, een ouder paar, een koppel met een verschillende achtergrond én ook twee meisjes slaan aan het zoenen. “Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig ik ben met moment 2:23”, kirt iemand in een reactie. Jawel, dat is hét moment waarop twee blonde meisjes een innige kus delen.

37 reacties

 • Koen Raymakers

  2 jaar geleden
  Ik zie het zo : er zijn ongetwijfeld ik weet niet hoeveel kinderen of pubers die worstelen met hun geaardheid. En dan kan deze clip ervoor zorgen dat die mensen weten dat ze mogen zijn wie ze zijn, en dan kunnen ze opgelucht verder leven zonder dat ze elke dag moeten twijfelen aan zichzelf. En zo wordt onze maatschappij een gelukkiger maatschappij, en daar worden we allemaal beter van!
 • Kris Kras

  2 jaar geleden
  Laat amusement amusement blijven en niet een middel om iemand een bepaalde levensvisie door het strot te duwen.
 • Marianne Van den Lemmer

  2 jaar geleden
  Gewoon willen meeprofiteren met de 'rage' van de tijd. Alles wat afwijkt van het gemiddelde is de nieuwe norm, lijkt het.
 • Dirk Baeten

  2 jaar geleden
  Ik word hier echt razend van, hoe men kinderen homoseksualiteit wil opdringen. K3 en Studio 100 heeft volledig afgedaan bij mij.
 • Sigi Mievis

  2 jaar geleden
  Het is goed dat k3 daar zo open voor staat het is tenslotte ook een deel van onze samenleving en die mensen zouden hun niet moeten schamen om openbaar te mogen kussen of wat dan ook het zijn ook mensen van vlees en bloed en let gevoelens en hoe ze da uiten moet uiteindlijk Maar eens aanvaard worden we leven wel in 2019 dus kom op he mensen frustreerde je daar niet in maar aanvaard dat elke mens liefde nodig heeft
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Prins Harry “kan niet terug naar Engeland” uit zorgen om veiligheid en dreigt met rechtszaak

  Prins Harry “kan niet terug naar Engeland” uit zorgen om veiligheid en dreigt met rechtszaak

  Prins Harry kan naar eigen zeggen “niet terugkeren naar Engeland" vanwege veiligheidsrisico's, en hij is bereid om actie te ondernemen om dat tegen te gaan. In een verklaring van zijn woordvoerder staat dat Harry, zijn vrouw Meghan en hun kinderen Archie en Lilibet, hun politie bescherming op kosten van de Britse overheid terugwillen. Uit rechtbankdocumenten blijkt dat de prins van plan is om juridische stappen te ondernemen tegen de regering over haar beslissing om die bescherming op te heffen.
 3. K3 fopt fans: Hanne, Marthe en Klaasje doen alsof ze wassen beeld krijgen
  Showbizz

  K3 fopt fans: Hanne, Marthe en Klaasje doen alsof ze wassen beeld krijgen

  Na bijna 4 jaar K3 te zijn, vonden Hanne, Marthe en Klaasje dat ze een eer verdienden die alleen voor de groten der aarde is weggelegd. Het trio maakte hun fans wijs dat ze vereeuwigd staan in Madame Tussauds. Twaalf jaar geleden kregen Karen, Kristel en Kathleen - het originele K3-trio - echt een wassen beeld. Studio 100 bevestigt aan onze redactie dat het om een grap van de meisjes gaat. “Nee, de beelden zijn niet echt.”