Alain Vande Putte en Axana Ceulemans
Volledig scherm
PREMIUM
Alain Vande Putte en Axana Ceulemans © TS/KG

K3-kenners geven hun mening over het nieuwe lid: “Na elke show heb ik mijn top 3 doorgegeven aan Studio 100”

showbizzNog één keer slapen en dan weten we wie de nieuwe K3 wordt. Wordt de winnares de Vlaamse Amy of toch een van de drie Nederlandse kandidaten? Alain Vande Putte, tekstschrijver van K3, en voormalig choreografe Axana Ceulemans geven alvast hun mening. “Ik heb de afgelopen weken in de wandelgangen van Studio 100 verschillende Vlaamse namen gehoord die favoriet zijn.” 

10 reacties

 • Rudolf Jorissen

  2 maanden geleden
  het is een geldcommerce en niks anders, der is allang geweten wie het word
 • Mark Peeters

  2 maanden geleden
  Het wordt Natalia haar dochter voilà
 • marc wauters

  2 maanden geleden
  Ach wat een gezever een jongen werd het nooit en de kans is groot dat het een Hollands meisje word gertje zal wel beslissen money money
 • Heidi Werbrouck

  2 maanden geleden
  Als het een Nederlandse wordt kan het circus binnen 2 tot 3 jaar opnieuw beginnen.
 • pascale merckx

  2 maanden geleden
  Op gebied van marketing zal een Nederlandse beter zijn, maar die zijn niet standvastig en mag je binnen enkele jaren terug iemand zoeken.
 1. Advocaat van ‘The Voice’-kandidaat Nienke krijgt nóg twee meldingen over grensoverschrijdend gedrag: “Onafhankelijke commissie nodig”
  Showbizz

  Advocaat van ‘The Voi­ce’-kandidaat Nienke krijgt nóg twee meldingen over grensover­schrij­dend gedrag: “Onafhanke­lij­ke commissie nodig”

  Steeds meer vrouwen staan op om melding te doen van seksueel overschrijdend gedrag binnen ‘The Voice of Holland’. Bij advocaat Sébas Diekstra, die ook ‘The Voice’-kandidaat Nienke Wijnhoven bijstaat, zijn gisteren opnieuw twee nieuwe meldingen van oud-kandidaten binnengekomen. “Het gaat hier niet zozeer om strafbare feiten, maar wel om ernstig grensoverschrijdend gedrag dat echt niet thuishoort binnen zo’n productie”, zegt de raadsman tegen het ‘Algemeen Dagblad’.