Alain Vande Putte en Axana Ceulemans
Volledig scherm
PREMIUM
Alain Vande Putte en Axana Ceulemans © TS/KG

K3-kenners geven hun mening over het nieuwe lid: “Na elke show heb ik mijn top 3 doorgegeven aan Studio 100”

showbizzNog één keer slapen en dan weten we wie de nieuwe K3 wordt. Wordt de winnares de Vlaamse Amy of toch een van de drie Nederlandse kandidaten? Alain Vande Putte, tekstschrijver van K3, en voormalig choreografe Axana Ceulemans geven alvast hun mening. “Ik heb de afgelopen weken in de wandelgangen van Studio 100 verschillende Vlaamse namen gehoord die favoriet zijn.” 

10 reacties

 • Rudolf Jorissen

  1 jaar geleden
  het is een geldcommerce en niks anders, der is allang geweten wie het word
 • Mark Peeters

  1 jaar geleden
  Het wordt Natalia haar dochter voilà
 • marc wauters

  1 jaar geleden
  Ach wat een gezever een jongen werd het nooit en de kans is groot dat het een Hollands meisje word gertje zal wel beslissen money money
 • Heidi Werbrouck

  1 jaar geleden
  Als het een Nederlandse wordt kan het circus binnen 2 tot 3 jaar opnieuw beginnen.
 • pascale merckx

  1 jaar geleden
  Op gebied van marketing zal een Nederlandse beter zijn, maar die zijn niet standvastig en mag je binnen enkele jaren terug iemand zoeken.
 1. Zo klinkt het zangdebuut van ‘Familie’-actrice Caroline Maes: “James Cooke vertelde het me pas op de persconferentie”
  Play
  Showbits
  1

  Zo klinkt het zangdebuut van ‘Familie’-actrice Caroline Maes: “James Cooke vertelde het me pas op de persconfe­ren­tie”

  Oude liefde roest niet en dus keert Caroline Maes (46) na 20 jaar terug naar het theater. Vanaf vrijdag 27 januari speelt de ‘Familie’-actrice mee in ‘Vapeurs 4 - Op Safari’ van Backstage Producties, het theatergezelschap van o.a. James Cooke en Dirk Van Vooren. “Even een frisse wind, dat doet deugd. Ik sta nu ook opnieuw met veel meer enthousiasme op de set van ‘Familie”, vertelt Caroline aan Jarne. Maes zal ineens haar zangdebuut maken op de planken. Hoe dat klinkt ontdek je in een nieuwe Showbits.
 2. Jeremy Renner werd overreden door sneeuwruimer, omdat hij zijn neef wou redden
  Celebrities

  Jeremy Renner werd overreden door sneeuwrui­mer, omdat hij zijn neef wou redden

  Op nieuwjaarsdag kwam ‘Avengers’-ster Jeremy Renner (52) onder zijn eigen sneeuwruimer terecht van ruim 6.500 kilogram, met alle gevolgen van dien. Hij werd in kritieke toestand afgevoerd en verklaarde later ‘meer dan dertig botten te hebben gebroken’. Maar wat er precies foutliep was niet duidelijk, tot nu. De Amerikaanse acteur wou volgens ‘CNN’ koste wat kost zijn neef beschermen.
 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 2. Hetze rond ‘Squid Game’-reality blijft duren: “Gemartelde deelnemers overwegen rechtszaak en duo dat seks had moest spel verlaten”
  TV

  Hetze rond ‘Squid Ga­me’-reality blijft duren: “Gemartelde deelnemers overwegen rechtszaak en duo dat seks had moest spel verlaten”

  Er blijven bij Britse media horrorverhalen binnenstromen over de opnames van een realityreeks die gebaseerd is op de populaire serie ‘Squid Game’. Volgens Daily Mail overweegt een tiental deelnemers zelfs klacht in te dienen tegen streamingdienst Netflix, die het tv-spel produceert. De kandidaten zeggen “als beesten behandeld te zijn” op de set. Bovendien beweert de Britse krant dat een duo het spel moest verlaten nadat bleek dat ze de lakens hadden gedeeld in het hotel waarin de kandidaten verbleven.
 3. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”