K3-fan stuurde brieven naar dochters van Kristel: “Mijn kinderen zoek je niet op, dat pik ik niet”

Kristel Verbeke wees de opdringerige fan meteen op de vingers. “Uiteindelijk is het dan ook niet meer gebeurd”, zucht ze opgelucht.
Dieter Bacquaert Kristel Verbeke wees de opdringerige fan meteen op de vingers. “Uiteindelijk is het dan ook niet meer gebeurd”, zucht ze opgelucht.
Drie jaar geleden trad Kristel Verbeke (42) voor het laatst op televisie op als ‘de zwarte’ van K3. Haar periode bij de meidengroep zorgde voor veel mooie momenten met fans, maar niet iedereen wist haar grenzen te respecteren. “Een fan van mij heeft ooit een brief gestuurd naar mijn kinderen, dat vond ik erover”, getuigt het ex-K3'tje in de podcast van Alex Agnew. 

Kristel was in september te gast bij de comedian in zijn podcast ‘Welcome to the AA!’. Daarin praten ze twee uur lang over het leven van de zangeres, en dus ook over haar tijd bij K3. Alex merkte op dat de meidengroep ook veel fanatieke, volwassen fans heeft. “Heb je ooit fans gehad waarbij je dacht: ‘Och nee, die weer’?”, vroeg hij. “Nee, hoor”, antwoordde de zangeres op sarcastische toon, waarna ze begon te lachen.

“Het valt heel goed mee. Er zitten geen freaks bij, dus het is niet zo dat we achtervolgd worden of een onveilig gevoel hebben. Uiteindelijk bouw je daar ook een relatie mee op”, vertelt Kristel. En die relatie is strikt professioneel. De meeste fans begrijpen dat, maar niet iedereen voelt die grens even goed aan. Dat werd ‘het zwarte K’tje’ in het verleden op een enge manier duidelijk.

(lees verder onder de video)

“Een fan van mij heeft ooit naar mijn kinderen op kamp een brief gestuurd, dat vond ik erover. Ik heb dat toen ook gezegd: ‘Dit pik ik niet!’”, reageert het ex-K3’tje fel. “Mijn gezin en mijn kinderen zoek je niet op, dat doe je niet.” De fan begreep de boodschap gelukkig. “Uiteindelijk is het dan ook niet meer gebeurd. Ik denk dat het de kunst is om een grens te stellen en duidelijk te zijn dat ik mijn leven heb. Ik denk dat het heel moeilijk is om een vriendschap op te bouwen met iemand die naar elk optreden komt kijken.”

Meer zien van de huidige K3? Bekijk dan zeker deze video.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Freddy De Vos

    Ze heeft gelijk! Die kinderen moet je met rust laten! Als je van iemand fan bent, moet je niet zijn familie lastig vallen!

  • Nancy Schoofs

    Links wiame het is duidelijk dat jij Kristel totaal niet kent want aan Kristel is niks fake .ze zegt duidelijk hoe het is en wat wel en niet kan .altijd eerlijk maar er zijn altijd mensen die jaloers zijn op het succes van een ander .Kristel is zeker het roem niet naar haar hoofd gestegen. Ze is nog altijd puur zichzelf gebleven eerlijk en meelevend met iedereen

  • Lins Wiame

    Ze is altijd fake geweest.En in een woede bui hft gans Vlaanderen dit kunnen vast stellen in de zoektocht K3 zoekt K3. Als roem en geld naar je hoofd stijgt... Krijg je pretentie