Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer, Marthe De Pillecyn en Axana Ceulemans
Volledig scherm
PREMIUM
Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer, Marthe De Pillecyn en Axana Ceulemans

K3-choreografe Axana Ceulemans in alle stilte gestopt: “Ik huiverde van mezelf, ik deed het enkel nog voor het geld”

Showbizz“Ik was zoveel meer dan choreografe, ik was de psychologe, boezemvriendin en tweede mama van de K3'tjes.” K3-fenomeen Axana Ceulemans (50) zag Karen, Kristel en Kathleen met haar danspasjes de hitlijsten veroveren, verwelkomde Josje en herhaalde haar succesrecept bij Hanne, Klaasje en Marthe. Maar twee jaar geleden nam ze in alle stilte afscheid. In een openhartig interview blikt Axana terug op de nauwe band die ze had met de meisjes, haar eigen vertrek én dat van Klaasje en Miguel, en vertelt ze voor het eerst over haar pikante toekomstplannen.

13 reacties

 • Bart Schellens

  1 jaar geleden
  Wat is er mis met werken voor geld? Geld betaald mijn huis af. Geld laat mijn kinderen naar een goede school gaan. ...
 • Nicole Cousens

  1 jaar geleden
  je hoeft je niet te schamen ,waren steeds leuke dansjes en da je het voor het geld deed was toch geen schande?
 • Stefaan Vanautgaerden

  1 jaar geleden
  Bende kinderen zijn dat
 • Kim Verpoorter

  1 jaar geleden
  Toch logisch ? Waarom zou je anders gaan werken? Iedereen wil zijn rekeningen op het einde van de maand kunnen betalen… daarom sleuren we ons toch steeds terug naar de werkvloer.
 • Ivan Smissen

  1 jaar geleden
  Die brol van Studio 100 is geluidsvervuiling en platte commercie. Wie daaraan meegewerkt heeft, zou zich moeten schamen!
 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.
 2. ‘My Next guest’: David Letterman reist naar Kiev voor een interview met president Zelensky
  Play
  TV

  ‘My Next guest’: David Letterman reist naar Kiev voor een interview met president Zelensky

  David Letterman (75) is naar Kiev gereisd voor zijn grootste interview tot nu toe. Vanaf maandag 12 december kan je op Netflix de volgende aflevering van ‘My Next Guest Needs No Introduction’ kijken dat in het teken staat van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky (44). Het interview werd in oktober opgenomen in een metrostation, 90 meter onder de grond, om veiligheidsredenen. “Dit heb ik nog nooit gedaan”, vertelt Letterman in de trailer. “Ik weet niet wat ik moet verwachten. Een week voor ik naar Kiev kwam, lanceerde Rusland weer raketten op de stad.”
 3. Madonna laat monden openvallen met video in BDSM-outfit: “Mijn God, wat doe je nu weer?”
  Play
  Celebrities

  Madonna laat monden openvallen met video in BDSM-out­fit: “Mijn God, wat doe je nu weer?”

  Madonna (64) verbaast de laatste tijd iedereen op haar sociale media-accounts met gewaagde video’s en sensuele dansjes. Deze keer gaat ze weer een stapje verder. Op haar Instagram post de zangeres een video waarin ze tegen een spiegel leunt. Maar de video slaat al snel om. Madonna trekt vervolgens een BDSM-outfit aan mét een zweep als accessoire. Monden vallen open bij de post op Instagram. “Wat ben je toch allemaal aan het doen?”