Gordon vertelt in Dag Allemaal over z'n nieuwe liefde en z'n definitieve verhuis naar Dubai.
Volledig scherm
PREMIUM
Gordon vertelt in Dag Allemaal over z'n nieuwe liefde en z'n definitieve verhuis naar Dubai. © Instagram

‘K2 zoekt K3’-jurylid Gordon heeft een 28 jaar jongere vriend: “Nu noemen ze me zelfs een pedofiel, ik kan er niet meer tegen”

ShowbizzIn ‘K2 Zoekt K3’ zit hij als jurylid nooit om een pittige uitspraak verlegen, maar zelf krijgt Gordon (53) ook heel wat op zijn bord. “Mensen denken dat ze anoniem achter hun laptop alles kunnen zeggen wat ze willen en ik ben dat beu”, zegt hij. De presentator verhuist daarom zelfs definitief naar Dubai. Een eerlijk gesprek over de keerzijde van bekend zijn, z’n nieuwe liefde Jeffrey en de dynamiek met collega-jurylid Ingeborg (54). “Ze is al naar een feestje van me gekomen.”

16 reacties

 • Bart Denys

  1 maand geleden
  In Dubai gaan ze zelfs niet lachen met zijn relatie... Nee, daar lachen ze niet met geaardheid. Leeftijd is daar van minder belang...
 • Jozef Vermeir

  1 maand geleden
  Heeft tegen teveel schenen gestampt vroeger, dat wreekt zich nu! Ze zullen hem graag zien komen in Dubai als homo.
 • Kristof Verheyen

  1 maand geleden
  Hij heeft geen al te beste reputatie in Nederland, dus probeert hij het hier. Al die mensen die naar Dubai gaan, gaan daar enkel om fiscale redenen en om belastingen te ontduiken.
 • gabriel papanikitas

  1 maand geleden
  Facebook en instagram bannen uit je leven, lees op zondagmiddag de krant met een kopje koffie en je bent een gelukkig iemand.
 • Karel Van der Merwe

  1 maand geleden
  Gordon kan zich troosten met de gedachte dat ook heteromensen met een 28 jaar jongere partner door de samenleving ook niet altijd even positief bekeken worden. Het gaat in dit geval nu eens niet over hem of zijn geaardheid dus.
 1. INTERVIEW. Topdj Laurent Garnier stilaan klaar voor pensioen: “Op m’n 60ste wil ik niet meer achter de draaitafels staan”
  Muziek
  1

  INTERVIEW. Topdj Laurent Garnier stilaan klaar voor pensioen: “Op m’n 60ste wil ik niet meer achter de draaita­fels staan”

  Een icoon in de dj- en technowereld is hij al decennialang, dus kon een eigen documentaire niet achterwege blijven. Laurent Garnier (55) stelde gisterenavond vol trots het resultaat voor op Film Fest Gent. Vooraleer hij over de rode loper schreed in de Arteveldestad, hadden wij een babbel met de Fransman over z’n bijzondere band met België, z’n haat-liefdeverhouding met monsterhit ‘The Man With The Red Face’ en het nakende einde van z’n carrière. “Ik ben niet van plan om als oude knar op cruiseschepen op te treden.”