‘K2 zoekt K3’-finalistes Amy en Celester blikken 1 jaar later terug: “Achteraf gezien blij dat we niet gewonnen hebben”

ShowbitsDit weekend is het precies 1 jaar geleden dat Julia het nieuwe K3’tje werd. De opvolgster van Klaasje had even goed Amy of Celester kunnen zijn. Showbits bracht de twee finalistes van ‘K2 zoekt K3’ samen voor een terugblik. “Met Julia hebben we af en toe nog contact via Instagram, meer ook niet”, vertellen ze. Achteraf gezien is Amy zelfs blij dat ze niet gewonnen heeft en daar blijkt Karen Damen heel veel mee te maken te hebben. Bekijk het dubbelinterview met Amy en Celester in een nieuwe Showbits.

2 reacties

 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Ik geloof er geen bal van
 • Jellis Van Herzele

  2 maanden geleden
  Waarom deed ge dan mee. Jaloezie .
 1. Nederlandse influencer Koen Kardashian vertelt over kapot gesnoven neus: “Dat komt niet meer goed”
  Play

  Nederland­se influencer Koen Kardashian vertelt over kapot gesnoven neus: “Dat komt niet meer goed”

  De Nederlandse influencer en MTV-presentator Koen Kardashian (30) - met als echte naam Koen Pieter van Dijck - heeft ruim 175.000 volgers op Instagram. En die volgers neemt hij mee op zijn reis naar het Turkse Istanbul, waar hij zijn neus laat herstellen. Vanwege zijn drugsgebruik in het verleden is die namelijk zwaar toegetakeld. “Don’t do drugs”, vertelt hij onder meer.
 2. Marilyn Manson weer aangeklaagd voor seksueel misbruik, dit keer van minderjarig meisje: “Ze was nog maagd”
  Celebrities

  Marilyn Manson weer aange­klaagd voor seksueel misbruik, dit keer van minderja­rig meisje: “Ze was nog maagd”

  Een vrouw, die anoniem wenst te blijven, heeft Marilyn Manson (54) aangeklaagd wegens seksueel misbruik. Dat meldt ‘Rolling Stone’. De zanger zou de dame verschillende keren aangerand hebben toen ze nog minderjarig was. Manson is de voorbije jaren al meermaals aangeklaagd wegens seksueel misbruik, onder meer door ‘Westworld’-actrice Evan Rachel Wood (35).
 3. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”