Justin en Selena samen naar de kerk

Eerder werden Justin en Selena al fietsend samen gespot.
Photo News Eerder werden Justin en Selena al fietsend samen gespot.

Justin Bieber en Selena Gomez zijn dit weekend twee keer op een dag samen naar de kerk geweest. Daarnaast hadden de twee ook nog een date in een restaurant, dat op speciaal verzoek van de zanger later openbleef om het stel privacy te geven.

People weet te melden dat Selena en Justin, die van 2011 tot en met 2014 al eens iets met elkaar hadden, vrijdagavond samen naar een evenement van hun kerk gingen en daarna een hapje aten. Op zaterdag bezochten ze twee keer de mis, alhoewel ze er wel voor zorgden dat ze niet samen aankwamen om zo de fotografen te ontwijken.

Bronnen rond het stel meldden vorige week al dat de twee hun relatie een nieuwe kans geven. De insiders zeiden tegen People dat Justin weet dat hij wel nog Selena's familie ervan moet overtuigen dat hij zijn leven heeft gebeterd.

Zelf zou de zanger ervan overtuigd zijn dat hij een nieuw mens is sinds hij zijn wereldtournee voortijdig heeft beëindigd en zich voornamelijk richt op zijn geloof. Justin brengt sinds de zomer veel tijd door in de gemeenschap van de Hillsong Church, een van oorsprong Australisch kerkgenootschap.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Guido Pelgrims

    Toch een loser eerste klas.

  • Buelens ransca

    Verstand komt met de jaren he.. Als je van niks tot iets wordt dan krijg je streken. Al die rijke mensen zijn zo meestal zwakt da wel af.wens hen veel geluk.