Justin Bieber krijgt eigen museum

Fans krijgen overdaad aan curiosa: van sportschoenen tot persoonlijke brieven en onderscheidingen

EPA
Doorgaans krijgen sterren pas een plekje in musea wanneer hun leven voorbij is, maar Justin Bieber (23) is nu al onderwerp van een tentoonstelling in zijn eigen geboortestad Stratford in Canada.

Het Stratford Perth Museum opent in februari 'Steps to Stardom', een tentoonstelling die draait rond superster Justin Bieber. De tentoonstelling is gemaakt met de hulp van de beroemde Canadees en zijn familie en bevat honderden items.

Biebers grootouders, Diane en Bruce Dale, speelden een grote rol in het mogelijk maken van de tentoonstelling, evenals Bieber zelf. Ze gaven spullen in bruikleen zoals een hockeytas en een jas uit de tijd dat hij ijshockey speelde bij de Stratford Warriors, hardloopschoenen, microfoons, foto's, persoonlijke brieven, diverse onderscheidingen en meer.

Photo News

Justin is opgegroeid in Stratford, in het uiterste zuiden van de provincie Ontario.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.