Jurk maakt Jennifer Lawrence opnieuw het leven zuur

getty

Arme Jennifer Lawrence... Op de SAG Awards schaamde ze zich al omdat haar jurk op mysterieuze wijze in tweeën scheurde, gisteravond liet het geluk haar opnieuw in de steek. Schuldige deze keer: het druilerige weer in Londen, waardoor haar Dior-jurk aan de onderkant spatten vertoonde. Om toch nog enigszins presentabel voor de dag te komen op de BAFTA Awards diende ze haar outfit de hele tijd op te tillen. Twee dagen eerder was ze ook al eens gestruikeld, waardoor ze haar schoen verloor.

Toch is de ster van 'The Hunger Games' helemaal verzot op de Britse hoofdstad. "Londen is mijn favoriete stad van de hele wereld", klinkt het. "Ik heb vroeger nog in de wijk Nothing Hill gewoond en daar zou ik uiteindelijk graag opnieuw belanden. Een huizenmakelaar toonde me hier ooit eens de smalste woonst ter wereld. Superschattig, maar er kwam al een meute volk op af zonder dat ik daar woonde. Als ik tot rust wil komen, is dat dus niet het beste plan."

Lawrence werd geboren in Louisville (Kentucky), maar woont nu in Santa Monica (Californië). Haar privéleven wil ze zoveel mogelijk voor zich houden, maar met al die persaandacht is dat geen evidentie. "Ik wil absoluut niet uitpakken met mijn relatie, maar anderzijds: hoe meer je dingen verborgen tracht te houden, hoe meer de media er gaan in peuteren."

getty
Het resultaat van de struikelpartij.
photo_news Het resultaat van de struikelpartij.
photo_news
afp
AFP