Juridische strijd is eindelijk voorbij: weduwe en dochter Johnny Hallyday bereiken akkoord over erfenis

Photo News
Laeticia Hallyday (45), weduwe van Johnny Hallyday, heeft een “definitief akkoord” bereikt met actrice Laura Smet (36), een dochter van haar in december 2017 overleden echtgenoot, over de nalatenschap van de zanger. Dat deelde ze vrijdag mee.

Details over de overeenkomst werden niet vrijgegeven. Er komt zo al deels een einde aan een lange juridische strijd. Ook met David Hallyday, de zoon van de Franse zanger met Belgische roots, wil Laeticia Hallyday nog tot een akkoord komen.

Nadat Hallyday, wiens echte naam Jean-Philippe Smet was, op 74-jarige leeftijd overleed, dook een in 2014 in de Verenigde Staten opgesteld testament op. Daarin liet Hallyday alles na aan zijn weduwe en hun twee geadopteerde dochters Jade (15) en Joy (11). De 53-jarige David en de 36-jarige Laura, kinderen uit eerdere huwelijken (met Sylvie Vartan en Nathalie Baye), meenden toch ook op een deel van het fortuin recht te hebben en trokken naar de rechter.

LEES OOK:

Postuum album Johnny Hallyday binnen één minuut platina

Frans gerecht bevriest erfenis van Johnny Hallyday door familieconflict
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.