Junior Planckaert lag vier dagen in het ziekenhuis na een zwaar motorongeval.
Volledig scherm
PREMIUM
Junior Planckaert lag vier dagen in het ziekenhuis na een zwaar motorongeval. © RV

Junior Planckaert praat voor het eerst over lange revalidatie na zwaar ongeval: “Het voelde alsof ik m’n been kwijt was”

Showbizz“Eerlijk? Ik zou echt in de put gezeten hebben als ik door dit ongeval m’n prille carrière als rallypiloot had moeten opbergen.” Gelukkig is dat niet het geval, al zal het nog enkele maanden duren vooraleer Junior Planckaert (28) opnieuw achter het stuur kan kruipen. Na een zwaar motorongeval vorig weekend wacht hem een maandenlange revalidatie. Voor het eerst vertelt de jongste zoon van Eddy (62) zelf wat er precies is fout gelopen op die noodlottige dag.

12 reacties

 • Annick Daneels

  5 maanden geleden
  Veel sterkte Junior
 • Mike Zwarts

  6 maanden geleden
  Interesseert zich dat iemand.
 • Gino Demeester

  6 maanden geleden
  veel beterschap
 • IRIS SMEETS

  6 maanden geleden
  Beterschap
 • Jan Van Rompaey

  6 maanden geleden
  In de toekomst wat voorzichtiger worden is een optie.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?