Junior Planckaert lag vier dagen in het ziekenhuis na een zwaar motorongeval.
Volledig scherm
PREMIUM
Junior Planckaert lag vier dagen in het ziekenhuis na een zwaar motorongeval. © RV

Junior Planckaert praat voor het eerst over lange revalidatie na zwaar ongeval: “Het voelde alsof ik m’n been kwijt was”

Showbizz“Eerlijk? Ik zou echt in de put gezeten hebben als ik door dit ongeval m’n prille carrière als rallypiloot had moeten opbergen.” Gelukkig is dat niet het geval, al zal het nog enkele maanden duren vooraleer Junior Planckaert (28) opnieuw achter het stuur kan kruipen. Na een zwaar motorongeval vorig weekend wacht hem een maandenlange revalidatie. Voor het eerst vertelt de jongste zoon van Eddy (62) zelf wat er precies is fout gelopen op die noodlottige dag.

12 reacties

 • Annick Daneels

  4 maanden geleden
  Veel sterkte Junior
 • Mike Zwarts

  5 maanden geleden
  Interesseert zich dat iemand.
 • Gino Demeester

  5 maanden geleden
  veel beterschap
 • IRIS SMEETS

  5 maanden geleden
  Beterschap
 • Jan Van Rompaey

  5 maanden geleden
  In de toekomst wat voorzichtiger worden is een optie.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Jurylid Davy over vliegende bompa’s in ‘Belgium’s Got Talent’: “Ik dacht dat het Nathalie Meskens en Jonas Van Geel waren”
  Play

  Jurylid Davy over vliegende bompa’s in ‘Belgium’s Got Talent’: “Ik dacht dat het Nathalie Meskens en Jonas Van Geel waren”

  De vliegende bompa’s uit ‘Belgium’s Got Talent’ heten niet echt Jean-Pierre en Fons. Achter de maskers zitten acteurs Sid Van Oerle en Pieter Verelst. En dat had jurylid Davy Parmentier totaal niet zien aankomen. Hij vernam het nieuws samen met heel Vlaanderen: “Mijn allereerste idee was: dit zijn gewoon Nathalie Meskens en Jonas Van Geel, die ons proberen te pranken. Ik dacht dat een act was voor een nieuw comedyprogramma.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Controversiële Piers Morgan krijgt nieuw programma: “Eigenlijk is Meghan geweldig geweest voor m’n carrière”
  Celebrities

  Controver­siële Piers Morgan krijgt nieuw programma: “Eigenlijk is Meghan geweldig geweest voor m’n carrière”

  De controversiële Britse tv-presentator Piers Morgan (56) heeft een nieuwe job beet. De vijftiger zal een - voorlopig nog titelloze - talkshow presenteren op de nieuwe zender talkTV, die in het voorjaar van 2022 in de ether gaat. Dat melden Britse media. Morgan lag al meermaals onder vuur over z’n harde aanpak van Meghan Markle (40). Hierdoor stapte hij eerder dit jaar op bij het populaire programma ‘Good Morning Britain’.