Volledig scherm
PREMIUM
© KristofGhyselinck

Junior Planckaert en zijn nieuwe vriendin zijn smoorverliefd, maar... “Ik durf Shana nog te weinig zeggen dat ik haar graag zie”

ShowbizzJe schoonfamilie leren kennen voor het oog van anderhalf miljoen tv-kijkers: je zou voor minder de bibber krijgen. Maar Shana Goossens (27), de nieuwe vriendin van Junior Planckaert (28), hield zich kranig zondag in ‘Château Planckaert’, mede dankzij de warmte van de Planckaerts: “Ik heb thuis al gezegd: ‘Ik verkeer niet alleen met Junior, maar met die hele familie.’” Een eerste dubbelgesprek.

0 reacties

 1. “We weten wat we doen”, zeggen de Planckaerts. “Jullie zijn levensgevaarlijk bezig”, oordeelt de Confederatie Bouw
  PREMIUM

  “We weten wat we doen”, zeggen de Plan­ckaerts. “Jullie zijn levensge­vaar­lijk bezig”, oordeelt de Confedera­tie Bouw

  “Amateurisme, levensgevaarlijk.” Chateau Planckaert mag dan al elke zondag anderhalf miljoen kijkers verblijden, bij de Confederatie Bouw vielen ze vorige zondag van hun stoel, toen ze zagen hoe Eddy en co. tijdens de verbouwing van hun Frans kasteel tegen een pak elementaire veiligheidsregels zondigden: “Niét goed bezig, ook al zongen ze ooit van wel.” Overdreven, vinden de Planckaerts: “We weten wat we doen.” En toch: “Voor dit soort inbreuken worden in België werven stilgelegd.”
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"