Christa en Junior Planckaert
Volledig scherm
PREMIUM
Christa en Junior Planckaert © Kristof Ghyselinck

Junior en Christa Planckaert leggen de vinger op de wonde: “Hij moet afleren om de schuld alleen bij zichzelf te zoeken”

Showbizz“Als ik in een relatie zit en dat meisje te dichtbij komt, klap ik helemaal dicht”, zegt Junior Planckaert (28) die afgelopen weekend gewond raakte bij een motorongeval. “En als ’t dan misloopt, voel ik zijn pijn”, zegt Christa (62). Wij brengen de twee ‘zwijgzamen’ van de Planckaerts - vanaf deze week siert de familie opnieuw de zondagavond van Eén - samen voor een intens dubbelgesprek, over racen, de liefde en een eigen huis.

2 reacties

 • Evy Heyse

  5 maanden geleden
  Wijze familie
 • Lowi Verborgt

  5 maanden geleden
  Heeft de VRT echt niets anders om uit te zenden dan dat 'Chateau Planckaert' Dan kunnen ze beter de avond een uur eerder afsluiten en blijven wij verlost van dat gedoe
 1. Feest, kippenvel, een jodelauditie en “de beste zang tot nu toe” in een nieuwe aflevering van ‘K2 zoekt K3'
  Play
  TV
  12

  Feest, kippenvel, een jodelaudi­tie en “de beste zang tot nu toe” in een nieuwe aflevering van ‘K2 zoekt K3'

  Dertien Vlaamse en Nederlandse jongens en meisjes gaven zaterdagavond het beste van zichzelf om de plek van Klaasje in te nemen in een nieuwe auditieronde van ‘K2 zoekt K3'. In de derde aflevering lag de lat al een stuk hoger. Iets wat ook host Kürt Rogiers opgevallen is. “Je moet best wel wat sterren krijgen om boven op die stoelen terecht te komen.” Maar de jury werd opnieuw op haar wenken bediend. Eén van de kandidaten zorgde voor een kippenvelmoment, iemand anders jodelde, nog een andere kreeg de hele studio, inclusief juryleden, aan het dansen en Samantha kreeg “de beste zangauditie tot nu toe” te horen.
 2. Tony Awards na twee jaar terug uitgereikt: ‘Moulin Rouge’ en ‘The Inheritance' grote winnaars
  Showbizz

  Tony Awards na twee jaar terug uitgereikt: ‘Moulin Rouge’ en ‘The Inheritan­ce' grote winnaars

  Zeggen dat de uitreiking van de Tony Awards, de Amerikaanse theaterprijzen, een bijzonder moment was, is nog mild uitgedrukt. Door de coronacrisis was het al twee jaar geleden dat de beeldjes nog eens werden uitgereikt. Bovendien zijn nog maar weinig shows opnieuw opgestart op Broadway, waardoor de ceremonie één grote reclamecampagne leek om het publiek weer naar de zalen te trekken.