Christa en Junior Planckaert
Volledig scherm
PREMIUM
Christa en Junior Planckaert © Kristof Ghyselinck

Junior en Christa Planckaert leggen de vinger op de wonde: “Hij moet afleren om de schuld alleen bij zichzelf te zoeken”

Showbizz“Als ik in een relatie zit en dat meisje te dichtbij komt, klap ik helemaal dicht”, zegt Junior Planckaert (28) die afgelopen weekend gewond raakte bij een motorongeval. “En als ’t dan misloopt, voel ik zijn pijn”, zegt Christa (62). Wij brengen de twee ‘zwijgzamen’ van de Planckaerts - vanaf deze week siert de familie opnieuw de zondagavond van Eén - samen voor een intens dubbelgesprek, over racen, de liefde en een eigen huis.

2 reacties

 • Evy Heyse

  1 jaar geleden
  Wijze familie
 • Lowi Verborgt

  1 jaar geleden
  Heeft de VRT echt niets anders om uit te zenden dan dat 'Chateau Planckaert' Dan kunnen ze beter de avond een uur eerder afsluiten en blijven wij verlost van dat gedoe
 1. De eerste euforie is voorbij in ‘Blind getrouwd’: “Als we eerlijk zijn, is het bij iedereen ingewikkeld”
  Play
  TV

  De eerste euforie is voorbij in ‘Blind getrouwd’: “Als we eerlijk zijn, is het bij iedereen ingewik­keld”

  In ‘Blind getrouwd' staat er een tochtje met de boot op de planning voor de koppels. Het ideale moment om te ontspannen, maar ook om even bij elkaar te polsen hoe het gaat. Zo grappen de deelnemers dat ze hun Facebook-status moeten veranderen naar ‘Het is ingewikkeld’, “want als we eerlijk zijn is het bij ons allemaal ingewikkeld, hé”, klinkt het. En daar is Lien erg blij mee. “Het helpt zeker als Joren mopjes maakt, maar het is ook fijn dat de anderen bevestigen dat het bij hen ook niet altijd rozengeur en maneschijn is. Dat maakt het plezanter om alles wat meer te relativeren.”
 2. IN BEELD. Na het eerbetoon, nu de opkuis: vrijwilligers halen bloemen voor de Queen weg uit Londense parken
  Royalty

  IN BEELD. Na het eerbetoon, nu de opkuis: vrijwilli­gers halen bloemen voor de Queen weg uit Londense parken

  De Britten zijn in diepe rouw na het verlies van Queen Elizabeth II, maar de officiële rouwperiode voor de monarch is afgelopen. Dat betekent dat het leven vanaf nu gewoon verdergaat, met Charles III aan het roer. Om te voorkomen dat de vele eerbetonen die voor de Queen zijn neergelegd in de Londense parken gaan wegrotten, heeft een leger vrijwilligers zich verzameld om alles weg te halen.
 3. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.