Instagram
Volledig scherm
© Instagram

"Jullie gebruiken dit om mij te discrimineren": Boef kaatst de bal terug

De uitspraken van rapper Boef over drie vrouwen die hem een lift gaven op oudejaarsnacht deden zowat iedereen verslikken in z'n koffie. Verschillende bekende én minder bekende gezichten hebben intussen verbolgen gereageerd. Op Instagram bijt Boef nu opnieuw terug. 

142 reacties

 • Marc Vanden Driessche

  5 jaar geleden
  Achterlijk mannetje!!
 • Rik Vang

  5 jaar geleden
  Ach juist, schelden en vuilspuien naar allochtonen is in orde, maar op je vingers (en portefeuille) getikt worden ervoor is "DISCRIMINATIE"? Ventje toch... droog je traantjes maar en zoek maar ander werk!
 • ANN LIMBOS

  5 jaar geleden
  Hij discrimineert zelf. Gooi hem het land uit.
 • Juliette Francois

  5 jaar geleden
  Gewoon zwijgen, jongen. En eens goed nadenken over je gedrag. En als je nog de kans moest krijgen voor een comeback, wees dan bescheiden en dankbaar voor de kansen die je kreeg in deze Westerse wereld. En stop met wereldvreemd te zijn. Want ondanks het feit dat je hier opgroeide, heb je duidelijk nooit iets geleerd over de normen en waarden. Wel de lusten maar niet de lasten. Zo werkt het niet. Grow up !
 • Berdine BERDINE JOOS

  5 jaar geleden
  Hij is zelf de oorzaak. Nu stelt hij zich voor als slachtoffer. Wie zijn gat verbrand moet op de blaren zitten.
 1. Remake van ‘Clan’ maakt kans op vijf BAFTA‘s, ook ‘The Crown’ is één van de grote favorieten
  TV

  Remake van ‘Clan’ maakt kans op vijf BAFTA‘s, ook ‘The Crown’ is één van de grote favorieten

  De nominaties voor de BAFTA’s, de belangrijkste Britse televisieprijzen voor series en acteurs, zijn binnen. ‘Bad Sisters’, de internationale remake van de VTM-reeks ‘Clan’, is alvast genomineerd in verschillende categorieën. En ook de veelbesproken Netflixserie ‘The Crown’ maakt kans op meerdere prijzen. Beide reeksen wisten in totaal vijf nominaties in de wacht te slepen.