Julie Vermeire .
Volledig scherm
Julie Vermeire . © ISOPIX

Julie Vermeire waarschuwt volgers voor oplichterij bij Switch: “Ik ben 1.000 euro kwijt”

ShowbizzDinsdag werd bekend dat Test Aankoop een klacht indiende tegen de bedrijven Switch en SFAM. De consumentenorganisatie ontving sinds september 2020 al 466 klachten over het gedwongen afsluiten van bepaalde contracten na aankoop van een Apple-product. Ook Julie Vermeire (23) is slachtoffer geworden van de louche verkoopstechnieken en waarschuwt nu haar volgers op haar Instagramaccount om heel goed op te letten. 

6 reacties

 • Paul Verbeke

  6 maanden geleden
  Wij zitten in het zelfde schuitje … Klacht loopt via de ombudsdienst - afwachten wat dat gaat opleveren. Wat doen de "bevoegde diensten" ondertussen - blijkbaar niet veel. Hoop op een goede afloop hebben wij niet echt. Mag ook vermeld worden : de prijzen in de winkel liggen 30 euro hoger als de algemeen geldende prijzen. De overname-prijs voor een oud toestel is enkel een teruggave van je eigen geld !
 • Agnes Volginsky

  6 maanden geleden
  Dat heb je met die moderne technologie , persoonlijk contact is er nog nauwelijks , alles gebeurt bijna via computer , dus ja waar kan je dan terecht met zulke problemen achteraf , vind die personen nog maar eens terug ! Daar profiteren die oplichters natuurlijk van !
 • Vanessa Huysmans

  6 maanden geleden
  Eigenlijk is alles waar men te mooie voorstellen doet, cadeaus geeft ipv weinig... iets waar je ff je drang naar meer moet temperen en je verstand moet laten werken. Blijf ervan weg is het best!
 • guido Leurelle

  6 maanden geleden
  Veel mensen gebruiken hun verstand niet in zo'n zaken kijken niet verder dan hun neus lang is. Ge weet op voorhand dat zo bedrijven met taalles afkomen om je geld uit je zakken te halen. Ik doe er niet aan mee zeker weten
 • Gust Melaerts

  6 maanden geleden
  Wie geeft er nu voor een klantenkaart zijn bankrekeningnummer af, ha !
 1. Na drama bij Astroworld: rapper Travis Scott weer onder vuur door agressief gedrag
  Play
  Celebrities

  Na drama bij Astroworld: rapper Travis Scott weer onder vuur door agressief gedrag

  Travis Scott (31) krijgt weer kritiek op het agressieve gedrag dat hij vertoont. Zijn vriendin, Kylie Jenner (25), plaatste een video op TikTok waarin de rapper heel luid brult en slaat tegen deuren. De omstaanders lachen met het gedrag en juichen het zelfs toe. Online vinden de mensen dat gedrag ongevoelig, na wat er is gebeurd op zijn eigen georganiseerde festival Astroworld. Daar vielen tien doden en honderden gewonden door de drukte, trekken en duwen en het agressieve gedrag dat Scott zou hebben aangemoedigd.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.