Julie Vermeire vertelt in Story onder andere over haar nieuwe kledinglijn en haar ontgoochelend acteerdebuut.
Volledig scherm
PREMIUM
Julie Vermeire vertelt in Story onder andere over haar nieuwe kledinglijn en haar ontgoochelend acteerdebuut. © Kristof Ghyselinck

Julie Vermeire over harde kritiek op ‘De Redders’: “Dat het niet goed gescoord heeft, ligt niet aan de acteurs”

ShowbizzJulie Vermeire (23) weet van aanpakken. De rijzende ster aan het Vlaamse showbizzfirmament en dochter van Jacques heeft bij het Belgische kledingmerk CKS haar eigen collectie ontworpen, die haar vrolijke persoonlijkheid weerspiegelt. Een uitdaging die als geroepen komt, na alle heisa rond haar acteerdebuut in ‘De Redders’ op Play4. Een gesprek over haar relatie, zelfbeeld en omgaan met stevige kritiek. “Door corona zijn er toch wat kilo’s bijgekomen, en dat merken ze op TikTok.”

10 reacties

 • Debbie De Bruyn

  1 maand geleden
  Acteerprestaties onder nul. Ze heeft het hoog in haar bol gekregen.
 • Raoul Rouma

  1 maand geleden
  Mooi meisje maar een klein beetje nederigheid zou haar sieren. Spijtig lieve kind maar acteren kan je niet. En de kritiek is zeker terecht trok op niets.
 • Stroobants Alexander

  1 maand geleden
  Haar eigen collectie ontworpen. Zij heeft bij mijn weten geen mode gedaan. Er zijn er die dat wel hebben gedaan en die krijgen geen kans.
 • gaston bergmans

  1 maand geleden
  1x eens gekeken en toegegeven was nog slechter dan de buurtpolitie,dit waren niet eens acteurs zelfs in het toneel zit er meer talent zelfs geen 1 punt op 10 waard , vraag me af of er iemand dit goed vond
 • Didi Bellens

  1 maand geleden
  Trok ook op niets. En die rol heeft ze dankzij papa Vermeire, idem voor haar kledinglijn-wat kent die nu van mode? Al die bv's denken dat ze mode kunnen maken. Voor mij dus niets wat van BV's komt want meestal trekt het ook op niet veel.
 1. Mariah Carey schrijft geschiedenis met kersthit 'All I Want for Christmas Is You’
  Showbizz

  Mariah Carey schrijft geschiede­nis met kersthit 'All I Want for Christmas Is You’

  Mariah Carey (52) bekoorde de harten van alle muziekliefhebbers midden de jaren 90 met haar nummer ‘All I want for Christmas Is You’. Het nummer werd al snel een wereldwijde hit. En ook vandaag nog krijgt ze met datzelfde nummer het volk aan het dansen. De zangeres heeft daarmee een diamanten plaat bereikt. Dat betekent dat er meer dan tien miljoen fysieke en gedownloade exemplaren van het nummer zijn verkocht.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.