Julie Vermeire vertelt in Story onder andere over haar nieuwe kledinglijn en haar ontgoochelend acteerdebuut.
Volledig scherm
PREMIUM
Julie Vermeire vertelt in Story onder andere over haar nieuwe kledinglijn en haar ontgoochelend acteerdebuut. © Kristof Ghyselinck

Julie Vermeire over harde kritiek op ‘De Redders’: “Dat het niet goed gescoord heeft, ligt niet aan de acteurs”

ShowbizzJulie Vermeire (23) weet van aanpakken. De rijzende ster aan het Vlaamse showbizzfirmament en dochter van Jacques heeft bij het Belgische kledingmerk CKS haar eigen collectie ontworpen, die haar vrolijke persoonlijkheid weerspiegelt. Een uitdaging die als geroepen komt, na alle heisa rond haar acteerdebuut in ‘De Redders’ op Play4. Een gesprek over haar relatie, zelfbeeld en omgaan met stevige kritiek. “Door corona zijn er toch wat kilo’s bijgekomen, en dat merken ze op TikTok.”

10 reacties

 • Debbie De Bruyn

  1 jaar geleden
  Acteerprestaties onder nul. Ze heeft het hoog in haar bol gekregen.
 • Raoul Rouma

  1 jaar geleden
  Mooi meisje maar een klein beetje nederigheid zou haar sieren. Spijtig lieve kind maar acteren kan je niet. En de kritiek is zeker terecht trok op niets.
 • Stroobants Alexander

  1 jaar geleden
  Haar eigen collectie ontworpen. Zij heeft bij mijn weten geen mode gedaan. Er zijn er die dat wel hebben gedaan en die krijgen geen kans.
 • gaston bergmans

  1 jaar geleden
  1x eens gekeken en toegegeven was nog slechter dan de buurtpolitie,dit waren niet eens acteurs zelfs in het toneel zit er meer talent zelfs geen 1 punt op 10 waard , vraag me af of er iemand dit goed vond
 • Didi Bellens

  1 jaar geleden
  Trok ook op niets. En die rol heeft ze dankzij papa Vermeire, idem voor haar kledinglijn-wat kent die nu van mode? Al die bv's denken dat ze mode kunnen maken. Voor mij dus niets wat van BV's komt want meestal trekt het ook op niet veel.
 1. Staan Karen, Kristel en Kathleen binnenkort na 14 jaar opnieuw samen op het podium?
  Play
  Showbits
  21

  Staan Karen, Kristel en Kathleen binnenkort na 14 jaar opnieuw samen op het podium?

  Ex-K3’tje Kathleen Aerts is even terug in België. Ze spendeerde heel het weekend op de Vakantie Expo in Antwerpen om vakantiegangers warm te maken voor Zuid-Afrika. Kathleen en haar gezin organiseren reizen naar haar tweede thuisland en andere Afrikaanse landen. Ze opende recent ook haar Droom Guesthouse, dat VTM-kijkers leerden kennen in het programma Villa Zuid-Afrika. Jarne trok naar Kathleen toe om te vragen hoe met haar gaat. En hij polste ineens naar een mogelijke K3-reünie. Het verrassende antwoord van het ex-K3'tje kom je te weten in een nieuwe Showbits.