Julie Vermeire en partner over nieuw seizoen ‘Klopjacht Celebs’: “Wij zouden echt nooit criminelen kunnen zijn”

TVVanaf vandaag kan je naar de nieuwe onlinereeks ‘Klopjacht Celebs’ op GoPlay kijken. Het principe is hetzelfde als bij de televisiereeks ‘Klopjacht’, waarbij duo’s uit de handen van het speurdersteam moeten zien te blijven en undercover gaan. Maar bij deze onlinereeks nemen twee bekende duo’s het tegen elkaar op: Julie Vermeire en vriend Laurins Dursin en Jonatan Medart samen met influencer Elodie Gabias. Showbits-reporters Jarne en Desna spraken met Julie en haar vriend over hun deelname.

 1. Wolverine is terug: Hugh Jackman maakt z'n opwachting in ‘Deadpool 3'
  Play
  Film
  5

  Wolverine is terug: Hugh Jackman maakt z'n opwachting in ‘Deadpool 3'

  Goed nieuws voor fans van ‘Deadpool’: in de derde film rond de antiheld (gespeeld door Ryan Reynolds (45)), zal niemand minder dan Hugh Jackman (53) z'n opwachting maken. Voor de gelegenheid kruipt die opnieuw in de huid van z'n ‘X-men’-personage Wolverine. Met die bijzondere gastrol hoopt Reynolds om de entree van ‘Deadpool’ in het Marvel Cinematic Universe goed in te zetten, zo geeft hij aan in een grappig filmpje. In 2019 kocht Disney namelijk 20th Century Fox over, waardoor de ‘Deadpool’-verhalen deel konden worden van het MCU. Het is wel nog lang wachten op de film, want die zal pas in 2024 in de zalen te zien zijn.
 2. 28 jaar geleden vertelde Frederik in ‘Jambers’ over droom om balletdanser te worden, nu zegt hij het wereldje vaarwel
  Play
  TV
  3

  28 jaar geleden vertelde Frederik in ‘Jambers’ over droom om balletdan­ser te worden, nu zegt hij het wereldje vaarwel

  We schrijven 1994. De 12-jarige Frederik was toen al zeven jaar bezig met ballet. In ‘Jambers’ vertelde hij open over z'n eerder atypische hobby. “In het begin vonden mijn ouders het niet leuk”, klonk het. “Ballet voor een jongen, dat past niet zo. Ik vind wél dat dat gaat.” Frederik slaagde er de afgelopen jaren in om een internationale carrière als balletdanser uit te bouwen, maar trad onlangs voor de laatste keer op in zijn geboortestad Izegem. Paul Jambers was er opnieuw bij.
 3. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.