Julie Vermeire en partner over nieuw seizoen ‘Klopjacht Celebs’: “Wij zouden echt nooit criminelen kunnen zijn”

TVVanaf vandaag kan je naar de nieuwe onlinereeks ‘Klopjacht Celebs’ op GoPlay kijken. Het principe is hetzelfde als bij de televisiereeks ‘Klopjacht’, waarbij duo’s uit de handen van het speurdersteam moeten zien te blijven en undercover gaan. Maar bij deze onlinereeks nemen twee bekende duo’s het tegen elkaar op: Julie Vermeire en vriend Laurins Dursin en Jonatan Medart samen met influencer Elodie Gabias. Showbits-reporters Jarne en Desna spraken met Julie en haar vriend over hun deelname.

 1. Coolio verzeilde deze zomer op gratis festival in Oostkamp: “Zijn manager dacht dat het om ParkPop in Nederland ging”
  Play
  Muzie
  2

  Coolio verzeilde deze zomer op gratis festival in Oostkamp: “Zijn manager dacht dat het ParkPop Nederland was”

  Het laatste concert van de overleden Coolio in ons land was niet in het Sportpaleis of op Rock Werchter, maar wel op een klein, gratis festival in Oostkamp. “Ze dachten dat het om ParkPop in Nederland ging”, klinkt het. Op radiozender Joe vertelt programmator Dries Lescouhier hoe hij die topnaam wist te strikken, en hoe de rapper reageerde toen hij de vergissing ontdekte. “Hij had absoluut geen zin om op te treden, maar op het podium gebeurde iets magisch.”