Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photo News

Julie Vermeire en Laurins Dursin praten voor het eerst over hun relatie: “Die eerste kus was echt een sprong in het diepe”

ShowbizzZe waren allebei al ’n tijd single en niet op zoek naar een relatie. Maar toen Julie Vermeire (23) en Laurins Dursin (26) elkaar leerden kennen bij ‘De Redders’ - waar ze beiden in meespelen -, kreeg de liefde hen toch te pakken. In hun eerste dubbelgesprek praten de twee honderduit over hoe de vonk oversprong, wie de eerste move maakte en hoe de eerste kennismaking met haar bekende papa verliep. “Die ontmoeting kwam er véél sneller dan verwacht, met dank aan mijn gebroken voet.”

10 reacties

 • Veronique Stevesyns

  1 jaar geleden
  Mooi koppel !!
 • Alexia Geysen

  1 jaar geleden
  Een hele leuke meid ! Wens je alle goeds toe
 • Eric De Smet

  1 jaar geleden
  Mooi koppel
 • Jef Bamps

  1 jaar geleden
  Wij wensen die twee mensen veel succes
 • marie-claire verscheure

  1 jaar geleden
  Mooi koppel!
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Op de eerste rij met Janet Jackson: prinses Charlene van Monaco duikt op tijdens Paris Fashion Week
  Play
  Royalty

  Op de eerste rij met Janet Jackson: prinses Charlene van Monaco duikt op tijdens Paris Fashion Week

  Prinses Charlene (44) was lange tijd van het toneel verdwenen, maar de laatste weken schittert ze weer als vanouds. Deze week bracht ze een verrassingsbezoek aan de modeweek in Parijs, haar eerste uitje naar de Franse hoofdstad in vier jaar tijd. Charlene ging onder meer kijken naar de show van het Zwitserse modelabel Akris en ook bij Louis Vuitton zat ze op de eerste rij. De prinses werd er omringd door goed gezelschap: onder andere zangeres Janet Jackson en acteur Jaden Smith zaten op dezelfde rij. “Fijn om weer in Parijs te zijn”, schreef Charlene op Instagram.
 1. Alec Baldwin en familie van overleden Halyna Hutchins treffen schikking in rechtszaak rond ‘Rust’-incident
  Play
  Celebrities

  Alec Baldwin en familie van overleden Halyna Hutchins treffen schikking in rechtszaak rond ‘Rust’-incident

  Alec Baldwin (64) en de familieleden van de overleden cinematograaf Halyna Hutchins zijn tot een akkoord gekomen in de rechtszaak rond het dodelijk ongeval op de filmset van ‘Rust’. Dat nieuws raakte op woensdag bekend. De Amerikaanse acteur schoot Hutchins per ongeluk dood op de set van de western. De productie van de prent zou nu in januari 2023 hervat worden.
 2. Sam Gooris doet hilarische onthulling in ‘Beste kijkers’: “Ik heb Jean-Marie ooit gekust in mijn slaap”
  Play
  BV
  3

  Sam Gooris doet hilarische onthulling in ‘Beste kijkers’: “Ik heb Jean-Ma­rie ooit gekust in mijn slaap”

  “Ik heb ooit in mijn slaap mijn schoonvader (Jean-Marie Pfaff, red.) gekust”, vertelt Sam Gooris in ‘Beste kijkers’. Het verhaal dateert van enkele jaren terug: “We woonden toen nog bij mijn schoonouders thuis. En nadat ik een nacht de bloemen had buitengezet, wou ik ‘s morgens mijn dochtertje - dat in de kamer lag bij mijn schoonouders - nog een zoentje en een knuffel komen geven.” Hij vervolgde: “Maar toen ben ik in slaap gevallen bij hen in bed. Mijn schoonmoeder is opgestaan, maar ik lag nog bij Jean-Marie. Ik heb toen in mijn slaap mijn schoonvader vastgepakt en een kus gegeven.” Maar daar bleef het niet bij: “Het ergste was nog dat zij destijds sliepen onder een vliegennet. Dus toen Jean-Marie wakker werd en me wegduwde, geraakte ik niet eens uit het bed, want ik zat vast in dat net”, lacht Gooris. De dag erna dacht Sam dat hij het allemaal gedroomd had. Maar niets was minder waar.