Julie Vermeire
Volledig scherm
PREMIUM
Julie Vermeire © Kristof Ghyselinck

Julie Vermeire: “Dat ik mijn 5de middelbaar moest overdoen, vond ik echt een drama. Nu ben ik daar dankbaar voor”

ShowbizzJulie Vermeire (23) had met ‘Hit the Road, Jacques’ haar eerste eigen televisieprogramma beet. “En er zijn nog tv-plannen”, zegt ze enthousiast, wanneer we haar thuis ontmoeten. En nee, dat heeft ze niet enkel te danken aan haar beroemde papa, benadrukt ze in een gesprek over haar toekomstige rol als strandmeisje, haatreacties, het stormachtige begin van haar relatie met Laurins en de afgelopen coronaperiode. “Ik heb mijn voet gebroken. In oktober, november en december heb ik het echt wel moeilijk gehad.”

12 reacties

 • Ann Verschueren

  1 maand geleden
  Een zeer tof en sympathiek meisje die het zonnetje in zich draagt. Beetje verwend volgens mij door de papa, maar waarschijnlijk als tegengewicht voor de miserie die dit gezin al gekend heeft is dit zeer normaal . Succes gewenst Julie!
 • Frank Hageman

  1 maand geleden
  Toffe madam
 • Karel van Velzeke

  1 maand geleden
  ik ken dat ,je komt dan in een betere klas terecht met klasgenoten die je bewonderen ipv je te pesten.
 • Natascha Cattoor

  1 maand geleden
  Toffe dame en heeft dan ook nog de looks...
 • monique kelber

  1 maand geleden
  Mooie foto , wij waren op het strand toen die foto genomen is en een dag later was u bezig met de opname van helden van hier de kust, mooie opname. We kijken er al naar uit wanneer het op tv komt. Nog veel succes met uw lieve lach en de verdere opnames.