Julie Van Den Steen is verknocht aan ‘Blind Getrouwd’: “Ik zou zelf ook wel willen meedoen”

Kleine tattoos - Julie Van Den Steen
Instagram Kleine tattoos - Julie Van Den Steen
Twee weken geleden ontving MNM-dj Julie Van den Steen ‘Blind getrouwd’-kandidaat Victor in de radiostudio: daar mocht hij z’n nummer ‘A-A-AA-Arendonk’, dat hij ook op zijn huwelijksfeest zong, nog eens geblinddoekt brengen in ‘Blind gedraaid’. In Humo geeft ze haar mening over het programma. 

“Ik ben pas dit seizoen beginnen te kijken”, zegt ze. “Ondertussen ben ik eraan verslingerd. Ik heb er zelfs al over gefantaseerd om zelf eens mee te doen (lacht). Het moment waarop je elkaar voor het eerst ziet: dat moet zo zót zijn!”

Dat de kandidaten vaak nog piepjong zijn, snapt ze niet. “Ik ben het oudste kleinkind, en mijn oma heeft op Kerstmis voor het eerst zo’n opmerking gemaakt: ‘Het zou wel tof zijn mocht er eens iemand extra aan tafel aanschuiven.’ Dat heb ik weggelachen: ‘Niet beginnen, hè!’ Ik ben nog maar 26! Wat ik niet begrijp: hoewel de ‘Blind getrouwd’-kandidaten nog vrij jong zijn, zeggen ze ‘al alles geprobeerd te hebben’ om een lief te vinden. Dan denk ik: rustig! Je hebt toch nog alle tijd? Ik ben niet op zoek en denk totaal nog niet aan kinderen. Ik heb altijd relaties gehad, waardoor ik blij ben dat ik nu even alleen ben.”

Lees het volledige interview met Julie Van Den Steen, Tom Helsen, Heleen De Bruyne en Linde Merckpoel deze week in Humo. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • ANGELE VANPARIJS

    Niet doen Julie, ok, het moet zo zot spannend zijn... Maar de verwachtingen liggen vaak hoog tegenover de realiteit !