Julie Van den Steen deelt haatberichten die ze kreeg via Facebook

Julie Van den Steen
Steven Richardson Julie Van den Steen
MNM-gezicht Julie Van den Steen had het wel even gehad met de man die haar al enkele jaren lastigvalt via Facebook. Ze deelde de haatberichten die hij haar stuurde via Instagram.

In mei 2016 stuurde hij haar opeens ‘Facebook sletje’, waarop Julie enkel verontwaardigd ‘Excuseer?' op reageerde. De man probeerde het af te doen als een grapje. ‘Ik zag je op Facebook live zitten, het is maar een grapje he zeg. Alles goed met jou?’. Toen Julie daar niet meer op reageerde, bleef het even stil. 

Een paar maanden later, in augustus, was hij daar weer. Hij noemde haar uit het niets ‘hoer’. Daar volgende geen reactie van Julie meer op. 

Net wanneer je zou denken dat hij het aandacht zoeken opgaf, verscheen hij dit jaar weer op Julie’s schermpje. ‘Jij denkt ook dat je alles bent in Gent, he? Omdat je op de radio komt en wat bv’s kent!’. Julie had er genoeg van en postte zijn berichten op Instagram. Zijn naam schermde ze wel af. ‘Wel, wel, wel, dat escaleerde snel’, schrijft ze bij de foto. 

Julie deelde deze screenshot.
Instagram Julie deelde deze screenshot.8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Henri Hendrickx

  Weet niet wie die hilarische term 'sociale media' uitgevonden heeft? Nog nooit zijn de mensen zo a-sociaal geweest dank zij de sociale media!

 • Steven Coppieters

  Veel gefrustreerd gespuis op sociale media.

 • willy elsacker

  Een laf personage dat zich afgeeft tegen een meisje dat enkel haar werk doet en er goed uitziet!ziekelijke psychopaat

 • Luc Desmet

  Johan, je draait het om. Niet eerlijk. Ze heeft groot gelijk. Ik denk dat ze dat niet mere had verwacht. En dat ze het aan de kaak wil stellen voor al die "eerste onverwachte keren" dat zo een debiel een bericht stuurt.

 • Eddy Vervaet

  We weten toch al langer dat er nogal wat debielen op facebook zitten?