Exclusief voor abonnees

Julie & Jacques Vermeire praten voor het eerst over hun innige band: "Mijn dochter is een fenomeen, iederéén ziet het nu"

Joel Hoylaerts / Photo News
Hij is rommelig thuis, zij ook. Maar tegen elkaar zeuren? Nooit. Over elkaars werk praten, daarentegen, doen Jacques (68) en Julie Vermeire (21) wel. Zeker nu zij haar eerste stapjes in de showbizz zet. "Mijn dochter is een fenomeen, iederéén ziet het nu", zegt hij trots. "Het enige dat ik nog moet leren is humor hé, papa?", zegt zij. "Volgens hem ben ik mooi, maar niet grappig."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marc Sierens

  Vermeire geeft het al lang moeilijk om bescheiden te blijven dus nu ook weer, hij mag fier zijn op zijn dochter maar zo zijn nog jonge vrouwen van haar leeftijd die dan niet in de krant of de boekjes komen en er poen voor pakken.ps gelukkig heeft ze van haar moeder wat uiterlijk betreft.

 • Freddy Clauw

  Hoe vader , zoon en dochter met elkaar omgaan in mooi om te zien , zoveel respect dat die hebben voor elkaar .

 • PHILIPPE QUINART

  Mijn respect voor deze man hoe hij, tussen al zijn beroepsbezigheden nog tijd gevonden heeft om twee kinderen groot te brengen.

 • Thomas Wegner

  Eindelijk ook eens mooi nieuws uit de showbizz!

 • sylvain roobaert

  Inderdaad , 2 fantastische kinderen heeft hij en bovendien super mooi . Hij mag er fier op wezen