BELGAPLUS
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGAPLUS

Jules Hanot schrijft een brief aan Louis Talpe: “Ik moet bekennen dat ik je lang liever kwijt dan rijk was”

ShowbizzIn tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week richt hij zijn pen tot tv-Louis Talpe (40), die elke zondagavond zijn brandweerpak aantrekt in ‘Onder Vuur’. “De vooralsnog niet overtuigende zondagavondfictie die bijna volledig op de stoere schouders rust van een rebelse West-Vlaamse spuitgast.”

0 reacties

 1. KIJK. ‘Security Checkers’ proberen dicht bij Taylor Swift te komen op de MTV EMA’s: “Dit is niet normaal”
  Play
  TV

  KIJK. ‘Security Checkers’ proberen dicht bij Taylor Swift te komen op de MTV EMA’s: “Dit is niet normaal”

  Arno en Gerben van ‘Security Checkers' bevinden zich in Düsseldorf, waar de MTV Europe Music Awards worden uitgereikt. Hun doel? Zo dicht mogelijk bij Taylor Swift te komen. Alleen wordt dat geen makkelijke opdracht, zoals uit de beelden hierboven blijkt. “Er is letterlijk overal security. Aan de ingang van het domein, aan de ticketscan, aan de metaaldetector … Het stopt niet”, klinkt het. “Zoveel security, da’s niet normaal.” Maar de jongens hebben alvast een oplossing bedacht: “We gaan doen waar we het beste in zijn: ons proberen binnen ‘lullen’.”
 2. Spotify onthult meest beluisterde nummers van 2022 in België: “Jullie hebben een zeer divers muzieklandschap”
  Muziek

  Spotify onthult meest beluister­de nummers van 2022 in België: “Jullie hebben een zeer divers muziekland­schap”

  Geen december zonder eindejaarslijstjes, en dat is ook Spotify niet ontgaan. De muziekstreamingdienst loste vanmiddag z’n nieuwste ‘Wrapped’-campagne, waarbij ook de Belgische streamingcijfers van het afgelopen jaar werden toegelicht. Hieronder vind u de meest populaire nummers en artiesten van 2022. “België laat zich op muzikaal vlak niet begrenzen door een bepaalde taal.”
 3. Terwijl haar ex terechtstaat voor schietincident: Meghan Thee Stallion viert dat ze eerste zwarte vrouw is op cover van ‘Forbes’
  Celebrities

  Terwijl haar ex terecht­staat voor schietinci­dent: Meghan Thee Stallion viert dat ze eerste zwarte vrouw is op cover van ‘Forbes’

  Rapper Megan Thee Stallion (27) schrijft geschiedenis: ze is de eerste zwarte vrouw ooit die op de cover staat van ‘Forbes 30 Under 30'. Dat is een lijst van mensen onder de 30 jaar, die jaarlijks wordt opgesteld door het magazine ‘Forbes’. Maar dat was niet haar enige reden voor feestgejoel. Zo staat deze week ook haar ex Tory Lanez terecht, nadat hij Megan in 2020 neerschoot.