Lieven Van Gils
Volledig scherm
PREMIUM
Lieven Van Gils © VRT

Jules Hanot schrijft een brief aan Lieven Van Gils: “De leemte die ‘Film Ward’ achterliet kan alleen door een ervaren tv-rot wat worden opgevuld”

ShowbizzIn tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week richt hij zijn pen tot tv-presentator Lieven Van Gils (57). “Geen geniale virtuoos, maar een oerdegelijke uitvoerder die altijd nauwlettend de partituur volgde en zo uitgroeide tot een minzame heer van stand die met ‘Van Gils & Gasten’ eindelijk loon naar werken kreeg.”

  1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
    Livios

    Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

    De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.