Jean-Pierre Letienne JP uit 'Don't Worry Be Happy'
Volledig scherm
PREMIUM
Jean-Pierre Letienne JP uit 'Don't Worry Be Happy' © VIER

JP Letienne uit ‘Don’t Worry Be Happy’ woont in een bestelwagen: “Een vrouw vinden is niet simpel met m’n levensstijl”

ShowbizzOp vijf minuten was het beslist. Kunstenaar en tattoo-artiest JP Letienne (53) zette een stap die weinigen hem zullen nadoen. “Alles wat ik nu nog heb, past in welgeteld vier plastic zakken”, zegt hij in een interview over zijn levensveranderende keuze, liefdesleven en z’n hakenkruis-tatoeage. “Ik ben geen slaaf meer van mijn bezittingen en kan nu hele dagen mijn passie uitoefenen: tekenen.”

16 reacties

 • van leeuwen leroy

  12 maanden geleden
  Zolang hij de maatschappij niks kost moet ie maar doen he...maar ni de artiest uithangen met een leefloon he 😉👍
 • Jean Schepens

  12 maanden geleden
  levensstijl ? een marginaal eerste klasse die nog handen vol geld zal gaan kosten aan de gemeenschap die er dan - zoals gewoonlijk - weer mag voor opdraaien ... NONKELJEAN
 • rudi swinnen

  12 maanden geleden
  Deze man is een fenomeen . Zijn tekeningen in die plooiboek die in de vorige afleveringen zijn getoond waren uniek . Hoewel ik niets met tatoos gemeen heb vind ik dat deze man veel respect verdient .
 • Marie Rose Van der Haeghen

  12 maanden geleden
  Een echte artist , maakt mooie kunstwerken.
 • Paul Andreas

  12 maanden geleden
  Toffe pee dat nog niet verzuurd is door de maatschappij
 1. Jeremy Renner wandelt voor het eerst sinds ongeval met sneeuwruimer van 6.500 kilogram
  Play
  CELEBRITIES

  Jeremy Renner wandelt voor het eerst sinds ongeval met sneeuwrui­mer van 6.500 kilogram

  Het gaat stilaan beter met Jeremy Renner (52), die grote stappen zet in zijn herstelproces. De ‘Hawkeye’-acteur kan opnieuw wandelen na een zwaar ongeval. Hij deelt de indrukwekkende beelden op Instagram. Op de eerste dag van het jaar kwam de Amerikaan onder zijn eigen sneeuwruimer terecht van ruim 6.500 kilogram. Hij werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis met meer dan dertig gebroken botten en een inwendig borstletsel.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. ‘Ontrouwe’ Adam Levine brengt hulde aan gezin tijdens concert: “Ze zijn alles wat belangrijk is voor mij”
  Play
  Celebrities

  ‘Ontrouwe’ Adam Levine brengt hulde aan gezin tijdens concert: “Ze zijn alles wat belangrijk is voor mij”

  Op zijn concert met Maroon 5 in Las Vegas neemt Adam Levine (44) plots de tijd om zijn vrouw en kinderen te bedanken. Nog niet zo lang geleden werd hij namelijk openlijk beschuldigd van overspel. Al heeft dat duidelijk geen roet in het eten gegooid bij het koppel, want zijn vrouw Behati Prinsloo blijft hem na al die tijd nog steeds trouw. De twee hebben samen drie kinderen, waar Levine zich nu volop op wil focussen. “Vroeger deed ik dit voor mezelf, nu doe ik dit voor hen. Ik hou van jullie”, aldus de zanger. Na zijn hulde brengt hij zijn populaire hit ‘She Will Be Loved’.