Joyce De Troch.
Volledig scherm
PREMIUM
Joyce De Troch. © Dieter Bacquaert

Joyce De Troch werd slachtoffer van vriendschapsfraude: “Ik ben meer dan 60.000 euro kwijt”

ShowbizzJoyce De Troch (47) is niet van plan om te zwijgen over het onrecht dat haar werd aangedaan. De ex-babe en gewezen presentatrice - die inmiddels al verschillende jaren aan de slag is als weddingplanner -, heeft het echt gehad met vriendschapsfraude. “Ik zou de namen van mijn zogezegde vrienden die mij nog geld moeten, hier moeten vermelden”, klinkt het onder meer. Wij vragen Joyce wat er aan de hand is.

 1. Joyce De Troch (47) laat in haar portemonnee kijken: "Huurders die je kot afbreken of niet betalen hebben méér rechten dan plichten"
  PREMIUM

  Joyce De Troch (47) laat in haar portemon­nee kijken: "Huurders die je kot afbreken of niet betalen hebben méér rechten dan plichten"

  Joyce De Troch (47) verdiende haar strepen als presentatrice, actrice, zangeres en weddingplanner. De moeder van twee combineert beauty & brains, maar vertaalt dat zich ook in een dikke portemonnee? In onze rubriek Centen en percenten vertelt ze openhartig over hoe ze met geld omgaat, waar ze in investeert en welke financiële lessen ze geleerd heeft. “Ik heb geen uitvaartverzekering. Om mij in die verbrandingsoven te kunnen schuiven, zullen ze zes goedkope planken aan elkaar moeten lijmen.”
 1. Joyce De Troch vertrouwt dokters niet langer blindelings: “Ik ben mismeesterd door mijn gynaecoloog”
  PREMIUM
  Showbizz

  Joyce De Troch vertrouwt dokters niet langer blinde­lings: “Ik ben mismees­terd door mijn gynaeco­loog”

  Voormalig zangeres en presentatrice Joyce De Troch (46) heeft geen makkelijke bevallingen gehad. Haar dochters Alexia (11) en Adriana (9) kwamen met een keizersnede ter wereld en na de tweede operatie doken er complicaties op. Maar eigenlijk heeft De Troch schrik van alles en iedereen met een witte schort aan of een injectienaald in de hand. “Het lijkt wel alsof ik voor medische tegenslagen geboren ben.”
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.