Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Josje Huisman stelt boek over zwangerschap voor

ShowbizzEx-K3'tje Josje Huisman (33) stelde gisteren haar 'tweede kindje' voor: haar nieuwste boek 'Goed bevallen?'. Daarin bundelt ze alle weetjes en tips die ze als kersverse moeder voor, tijdens en na de bevalling van haar zoontje Kamari (9 maanden) heeft vergaard. 

 1. Zangeres Xandee over haar huwelijk met Eric: “Er zijn traantjes gevloeid, zeker omdat mama dit niet meer kon meemaken”
  PREMIUM
  Showbizz

  Zangeres Xandee over haar huwelijk met Eric: “Er zijn traantjes gevloeid, zeker omdat mama dit niet meer kon meemaken”

  Na enkele pijnlijke relatiebreuken en aanhoudende gezondheidsproblemen lacht het geluk Xandee (41) weer toe. De voormalige Touch of Joy-zangeres gaf haar jawoord aan Eric Vanmanshoven (37). Door de coronacrisis werd het geen groot feest, maar er was wel een intiem diner met een eenvoudig menu. “Angus beef met frietjes, en een dame blanche! Simpel, zoals we zelf zijn”, lacht de zangeres.
 2. Koninklijk gezin weer in Nederland na blitzbezoek aan Griekenland, Rutte trekt boetekleed aan: “Besef over vakantie van koning kwam te laat”

  Koninklijk gezin weer in Nederland na blitzbe­zoek aan Grieken­land, Rutte trekt boetekleed aan: “Besef over vakantie van koning kwam te laat”

  De Nederlandse premier Mark Rutte heeft "te laat beseft" dat de vakantie van de Nederlandse koning en zijn gezin naar Griekenland "niet langer te rijmen was met de oplopende coronabesmettingen en de aangescherpte maatregelen" in zijn land. Zeker na een persconferentie van dinsdag 13 oktober had hij zich ‘daarvan bewust moeten zijn’, zegt Rutte in een brief aan de Tweede Kamer, het Nederlandse lagerhuis.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement