Josje Huisman
Volledig scherm
Josje Huisman © Kristof Ghyselinck

Josje Huisman roept Antwerpenaren op om zich te verzetten tegen coronamaatregelen

ShowbizzEx-K3'tje Josje Huisman (34) heeft een opvallende boodschap voor alle Antwerpenaren. Via de sociale media roept ze hen niet op om de nieuwe coronamaatregelen na te leven, maar net om zich ertegen te verzetten. 

220 reacties

 • Bert Verplanken

  2 jaar geleden
  Één cruciale blunder in haar buschauffeur vergelijking. Het gaat niet enkel om je eigen maar ook iemand anders zijn veiligheid. Als je moet blijven zitten en jij wil dat niet doen, de bus botst en je vliegt met enorme kracht tegen iemand die wel bleef zitten, dan heb je die persoon verwond omdat jij niet doet wat je moet doen. Dan moet je ook de buschauffeur begrijpen die dit wil vermijden en duidelijke regels opstelt. Dan is het niet tijd om op te staan met risico nog meer anderen te verwonden.
 • Bart Dekeyser

  2 jaar geleden
  Beste Myrthe door het niet te doen kunnen jullie ons beroven van ons leven... maar het is wel duidelijk waar je prioriteiten liggen ... die ene zwoele zomernacht of je leven... of het leven van anderen. Waarom zouden al die mensen moeten blijven werken en de gezondheidszorg moeten betalen van die antwerpenaren die maar naar 1 ding kijken : hun zwoele zomernacht
 • George Verbeek

  2 jaar geleden
  Het is net zoals snelheidsbeperkingen op de weg. Wordt opgelegd om levens te sparen. Hier hetzelfde, nodig omdat zonder regels alles volledig uit de hand loopt, zoals duidelijk bewezen in Antwerpen maar ook elders, in de VS bijvoorbeeld. En in Brazilie. Boris Johnson vond covid ook flauwe praat en even later lag hij op intensieve.
 • MYRTHE PASS

  2 jaar geleden
  Misschien is het het overwegen waard van te kiezen tussen onze vrijheid, waartegen een hoge boete niet onder doet? Anders was die €1600 aan een reis geschonken, nu aan onze vrijheid om 's nachts ons huis in augustus te kunnen verlaten. Bij een boete kan men hopelijk in hoger beroep gaan, die men wint. Een vrijheidsberoving is niet goed te praten. Ik hoop dat die tien personen uit de provincie Antwerpen de rechtszaak winnen. Liefst in snelrecht, anders kan Berx ons een schadevergoeding betalen!
 • MYRTHE PASS

  2 jaar geleden
  Zij, die niet uit de provincie Antwerpen komen ZWIJG in deze reacties. Jullie kunnen jullie niet inleven hoe het is van tijdens deze hittegolf geen mooie zwoele zomernachten te mogen meemaken. Niet iedereen heeft een grote tuin om toch nog buiten te kunnen zitten. Neen, wij moeten ons opsluiten en jullie uit de andere provincies zijn niet beroofd van jullie vrijheid.
 1. Hollywoodactrice Helen Mirren schittert als slechterik in nieuwe trailer ‘Shazam! Fury of the Gods’
  Play
  Film

  Hollywood­ac­tri­ce Helen Mirren schittert als slechterik in nieuwe trailer ‘Shazam! Fury of the Gods’

  De sequel ‘Shazam! Fury of the Gods’ is in aantocht. De nieuwe DC-film bouwt verder op het superheldenverhaal van Billy Batson, maar deze keer staat hij er niet alleen voor. Samen met zijn vrienden neemt hij het op tegen de Daughters of Atlas, een wraakzuchtig trio bestaande uit Hollywoodsterren Helen Mirren, Lucy Liu en Rachel Zegler. “We zijn in oorlog en zullen allès verwoesten.” Er wacht de helden een zwaar gevecht. “We hebben maar één taak: de wereld redden.”
 2. Virologen en politici kijken vertwijfeld naar beelden van anti-racismebetogingen: "Dat dit mocht, is waanzin”
  PREMIUM

  Virologen en politici kijken vertwij­feld naar beelden van an­ti-racismebe­to­gin­gen: "Dat dit mocht, is waanzin”

  “Op een ogenblik dat koppels hun vrienden nog niet eens kunnen uitnodigen voor trouwfeesten, is een massamanifestatie zoals deze compleet onaanvaardbaar.” Vertwijfeld zaten virologen gisteren te kijken naar de beelden van antiracismebetogingen, onder meer in Brussel. Hadden politici dit kunnen tegenhouden, en wat is premier Wilmès van plan om gelijkaardige manifestaties te voorkomen?