Cle Gyimah en Josje Huisman
Volledig scherm
Cle Gyimah en Josje Huisman © RV

Josje Huisman niet meer samen met vader van zoontje

ShowbizzSlecht nieuws voor Josje Huisman (35). Het voormalige K3'tje zou uit elkaar zijn met haar vriend Cle Gyimah (30), met wie ze vier jaar samen was. De twee hebben samen ook een zoontje, Kamari. 

11 reacties

 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Och over een paar maanden is ze weer gelukkig, zolang het duurt.
 • Peter Van Dam

  2 maanden geleden
  Kriebeltjes gaan over en de mooie gevels maken de huishoudens niet mooi. Je weet pas na jaren samen wonen wat je aan elkaar hebt. Laat staan elkaar leren kennen echt. Telt voor iedereen. Men gaat daten. Zet hun beste beentje voor want ja, eerste indruk telt. Tot het binnen is en de van die goede eerste indruk blijft niet veel over en het leuke van daten vervangt zich door het huishouden doen en gaan werken. De setting waarin de meesten hun "lief" leren kennen is geen dagelijkse setting en fake.
 • Andy Staelens

  2 maanden geleden
  Kinderen worden nogal vlug gezien als slachtoffer. Wees gerust, ze zijn sterker dan je denkt.
 • Frank Hageman

  2 maanden geleden
  Ze zal wel verder fladderen
 • van den eeden maria

  2 maanden geleden
  Raar die vedetten hebben altijd de ware liefde gevonden. En een paar jaar later , als het al zo lang duurt, is die ware plots toch niet meer de ware. En op naar de volgende en bij velen wil die natuurlijk ook weer een kind. Zo gaat het ook bij vele niet vedetten en dan zitten ze na een tijd in armoede en staan ze aan de klaagmuur. terwijl ze in dit land dan nog het geluk hebben dat er vele tegemoetkomingen zijn en kindergeld.
 1. Maxime ‘Quinten’ De Winne gaat na tien jaar trouwen met zijn vriendin: “Laurence is de eerste bij wie ik perfect mezelf kan zijn”
  PREMIUM
  Showbizz
  1

  Maxime ‘Quinten’ De Winne gaat na tien jaar trouwen met zijn vriendin: “Laurence is de eerste bij wie ik perfect mezelf kan zijn”

  “Als ik nu terugkijk naar ‘Thuis’: ik was afschuwelijk slecht. Bepaald geen natuurtalent.” Vandaag speelt Maxime De Winne (43) Quinten in ‘Familie’ en vindt hij zichzelf in alle bescheidenheid een bekwamer acteur. En ook privé heeft hij zijn bedding gevonden: hij gaat trouwen met Laurence, de moeder van zijn dochters Jeanne (7) en Lucille (4). “Vroeger bekeek ik een huwelijk meer als een verplicht nummer, gestuurd door ouders en schoonouders. Maar nu... Naast het feit dat Laurence het graag wil, ben ik er ook van overtuigd dat wij als koppel een blijver zijn”, vertelt de acteur aan Dag Allemaal.