'Blind Getrouwd'-kandidaat Joren Dumont samen met beste vriend Christoff.
Volledig scherm
PREMIUM
'Blind Getrouwd'-kandidaat Joren Dumont samen met beste vriend Christoff. © RV

Joren uit ‘Blind getrouwd’ is de beste vriend van Christoff: “Hij heeft me ooit aan Kathleen Aerts gekoppeld, maar da’s mislukt”

TVAl twintig jaar compagnon de route van podiumbeest Christoff. De steunpilaar áchter de camera’s. Maar vandaag treedt Joren Dumont (36) naar voor in ‘Blind getrouwd’ en zegt hij ‘ja’ tegen zijn bruid en daten op tv. Zonder de aanwezigheid van zijn copain helaas, wel met zijn zegen en heel wat goede raad. “Weer een Kerstmis alleen, dat wilde ik niet. Te confronterend.”

  1. Meghan Markle huilt tranen met tuiten in eerste trailer van Netflixdocu: “Niemand ziet wat er achter gesloten deuren gebeurt”
    Play
    Film

    Meghan Markle huilt tranen met tuiten in eerste trailer van Netflixdo­cu: “Niemand ziet wat er achter gesloten deuren gebeurt”

    De Netflixdocu van prins Harry (38) en Meghan Markle (41) krijgt steeds meer vorm. Eind november kondigde het streamingplatform al de releasedatum aan en op donderdag gaf Netflix ook de eerste beelden vrij. In de trailer, die je hierboven kan bekijken, krijgen we alvast enkele foto’s uit het privéleven van het koppel te zien. Daarnaast komen ook de hertog en hertogin van Sussex zélf aan het woord. “Als de belangen zo groot zijn... hoor je ons verhaal toch beter van ons?”