Joke van de Velde wordt personal trainer

Joke van de Velde
Joel Hoylaerts / Photonews Joke van de Velde
Ex-Miss België Joke van de Velde (39) heeft er een nieuwe uitdaging bij, zo liet ze weten via Instagram Stories. Ze begint binnenkort aan een opleiding tot personal trainer.

“Door de vele aanvragen, mijn liefde voor de sport én mijn liefde om andere mensen mee te nemen in deze positieve spiraal ga ik binnenkort van start met een opleiding ‘personal trainer. Naast mijn andere jobs, dus ik word een bezige bij,” schrijft ze. Joke is daarnaast ook nog model en radiopresentatrice. 

Joke wordt personal trainer.
Instagram Joke wordt personal trainer.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Eddy Borremans

    ze lopen 2 km, gaan 2 keer door de knieën, doen 2 sit-ups en zwaaien dan 2 keer met de handjes en noemen zich dan een personal trainer. Het grootste deel van deze "guru's" zijn kwakzalvers

  • Draps Pierre

    en ik word astronaut, gewoon omdat ik dit graag zou doen. Hoeveel personal coaches zijn er nier, zonder ervaring, zonder diploma (of een nep diploma na een seminarie van 3 dagen) Het wordt tijd om strenger te worden met deze kwakzalvers.

  • Hugo Stigletz

    Eerst door de opleiding graken dan zien we wel verder.