Johny Voners moet chemo ondergaan en stopt even met acteren

Johny Voners
Deep Bridge Johny Voners
Johny Voners (74) staakt voorlopig even zijn activiteiten als acteur en focust op zijn herstel. Johny is namelijk verzwakt door chemotherapie, meldt musical- en theaterbedrijf Deep Bridge in een persbericht.

Johny was momenteel bezig met de laatste voorbereidingen voor ‘La Cage Aux Folles’, de musical die op 16 oktober in première gaat en waar hij aan de zijde van Koen Crucke één van de hoofdrollen voor zijn rekening zou nemen. Acteur Koen Van Impe zal Johny’s rol in de musical overnemen. Johny hoopt tegen eind november zijn kanker overwonnen te hebben.

Johny is vooral bekend als Xavier Waterslaeghers uit de komedieserie ‘F.C. De Kampioenen’, een rol die hij meer dan 20 jaar vertolkte. Daarnaast stond hij ook als zanger op de planken, zo toerde hij met Aznavoners, waarin hij liedjes van Charles Aznavour ten gehore bracht en later ook met De Grungblavers, waarbij een tiental bekende Antwerpenaren liedjes in het Antwerps coverden. In 2014 stopte Johnny echter al zijn zangactiviteiten.

Koen Van Impe neemt de rol van Johny momenteel op zich.
Deep Bridge Koen Van Impe neemt de rol van Johny momenteel op zich.
Johny Voners en Koen Crucke.
Deep Bridge Johny Voners en Koen Crucke.53 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jean-Pierre VAN NOTEN

  Heel veel sterkte, jij kan dat.

 • bart verloy

  veel beterschap Tina.

 • Bea Touzin

  Oo zo erg dit :'( wens jou heel veel sterkte en beterschap ! Neem je rust het is verdiend

 • Lindsey Clauw

  Sterkte

 • Noah Aper

  Veel beterschap!!!!