Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Johny Voners (74) overleden aan kanker

ShowbizzJohny Voners, de man die dankzij z’n rol als Xavier Waterslaeghers in ‘F.C. De Kampioenen’ in het collectieve geheugen gegrift staat, is op 74-jarige leeftijd overleden. De acteur die Vlaanderen dagschotels leerde bestellen op café, verloor op 17 maart de strijd tegen kanker. Hij stond al sinds z’n vijftiende op de planken, en bleef tot vlak voor z’n dood professioneel actief.

293 reacties

 • Joske Zeeuw

  2 jaar geleden
  De reacties spreken boekdelen over hoever Johny geliefd was door bekenden en onbekenden. Ge moet het maar doen hé Johny, en ge zult niet snel vergeten worden. Beste deelneming aan de familie en vrienden.
 • vanzeir guy

  2 jaar geleden
  Je was een kampioen en zal dat voor altijd blijven. Mijn Deelneming aan familie , vrienden en de kampioenenploeg.
 • Denis Cleyman

  2 jaar geleden
  Cleyman Denis Bedankt Johny voor de vele prachtige momenten, we vergeten u niet.
 • Geert Bancken

  2 jaar geleden
  Rust zacht Johny, je hebt ons zoveel plezier bezorgd.
 • Carla Depauw

  2 jaar geleden
  Vaarwel,Johny. Rust in vrede. Deelneming aan de familie.
 1. Van buitenaardse invasie tot Gwyneth Paltrow’s intiem advies: deze nieuwe streamingtoppers moet je absoluut zien

  Van buitenaard­se invasie tot Gwyneth Paltrow’s intiem advies: deze nieuwe streaming­top­pers moet je absoluut zien

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf nieuwe films en series. Dit weekend vullen we onze Kijkgids onder meer aan met het derde seizoen van het op Rupert Murdochs zakenimperium geïnspireerde ‘Succession’ (Streamz), advies voor tussen de lakens van Gwyneth Paltrow in ‘Sex, Love & Goop’ (Netflix) en ‘Inside Job' (Netflix), een must-see voor fans van satirische animatie. Dit is onze streaming top 5!
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.