Volledig scherm
©

Johnny Logan, de enige artiest die twee keer het Songfestival won, als laatste toegevoegd aan line-up ‘Songfestivalfeest’

MuziekJohnny Logan is toegevoegd aan de line-up van ‘Het Grote Songfestivalfeest’ in de Ziggo Dome. De Ierse zanger won tweemaal het liedjesspektakel en mag daarom niet ontbreken op 15 december in Amsterdam. 23 winnaars van het Songfestival komen dan samen voor een heuse show.

0 reacties

 1. Het absolute rampjaar van Dr. Dre: vechtscheiding en hersenbloeding kosten hem 2 miljoen per maand
  PREMIUM
  Celebrities

  Het absolute rampjaar van Dr. Dre: vechtschei­ding en hersenbloe­ding kosten hem 2 miljoen per maand

  2020 was voor iedereen een rampjaar, maar voor André Young (55) - beter bekend als rapper Dr. Dre - deed het noodlot er nog een schepje miserie bovenop. In een oogwenk ging hij van meest succesvolle platenbaas ter wereld naar een ‘vrouwenmepper’ die zijn ex maar liefst 2 miljoen dollar per maand moet uitbetalen. En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg hij in het midden van zijn netelige vechtscheiding ook nog eens een hersenbloeding. “Hij droomt ervan om miljardair te worden, maar hij stond er nog nooit verder vanaf.”
 2. Armie Hammer stapt uit film na hetze over ‘kannibalisme en verkrachting’: “Dit zijn valse aanvallen”
  Celebrities

  Armie Hammer stapt uit film na hetze over ‘kanniba­lis­me en verkrach­ting’: “Dit zijn valse aanvallen”

  Jennifer Lopez (51) moet op zoek naar een nieuwe tegenspeler voor haar film ‘Shotgun Wedding’. Armie Hammer (34) is uit het project gestapt nadat er heel wat ophef ontstond rond schokkende privéberichten “over kannibalisme en verkrachting” die hij via Instagram stuurde naar verschillende vrouwen. Ondanks z’n stap terug blijft de acteur de aantijgingen ontkennen. “Dit zijn bullshitverhalen.”
 1. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'

 2. Gene Thomas’ droom komt uit tijdens ritje in Opel Manta maar dan begint die plots hevig te roken...
  Play
  Groeten uit

  Gene Thomas’ droom komt uit tijdens ritje in Opel Manta maar dan begint die plots hevig te roken...