Johnny de Mol.
Volledig scherm
Johnny de Mol. © ANP Kippa

Johnny de Mol neemt het op voor z’n tante Linda: “Jeroen Rietbergen is een ongelofelijke klootzak”

ShowbizzJohnny de Mol (43) heeft Jeroen Rietbergen (50), de intussen ex-vriend van z’n tante Linda (57), “een ongelofelijke klootzak” genoemd. Die uitspraak kwam er nadat Rietbergen heeft toegegeven dat hij seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond bij ‘The Voice of Holland’. “Het is een lul-de-behanger (Nederlands woord voor een stommeling, red.). Maar tegelijkertijd moet ik ook zeggen dat we van hem houden”, zei hij geëmotioneerd in z’n talkshow ‘HLF8'.

5 reacties

 • GEERT ENGELS

  4 maanden geleden
  Gans die muziek en showwereld is een kloterij. Dergelijke zaken gebeuren dagelijks in die muziekwereld. Van het kleinste orkest tot het grootste spektakel net zoals in zakenwereld en politiek. Dagelijks wordt tegen de tien geboden gezondigd en tegen de plezantste het eerst.
 • wim CLAES

  4 maanden geleden
  Dumpen die kerel kind, zelfrespect! Een pervert moet je niet koesteren, dat doen ze zelf wel.
 • Jacqueline Hofman

  4 maanden geleden
  John De Mol moet ervan op de hoogte geweest zijn daar zijn productiehuis meer dan een jaar geleden Rietbergen heeft gewaarschuwd en een reprimande heeft gegeven als die zaken niet stopten. De vraag is waarom men toen niet heeft ingegrepen?.
 • Rik De Hondt

  4 maanden geleden
  Hij die geen fouten heeft, gooie de eerste steen...
 • Fanny Konings

  4 maanden geleden
  Zelfs wanneer reeds aangifte wacht men tot de bom echt ontploft, en dan keert het natuurlijk als een boemerang , tja een verwittigd man is er twee waard toch??
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. ‘The Time Traveler’s Wife’: “Zelfs de gimmick met het strakke kontje begint snel tegen te steken”
  PREMIUM
  TV

  ‘The Time Traveler’s Wife’: “Zelfs de gimmick met het strakke kontje begint snel tegen te steken”

  Een naakte tijdreiziger met gebeeldhouwde bips tuimelt dezer dagen door uw beeld. In ‘The Time Traveler’s Wife’ op Streamz krijgt de gelijknamige film uit 2009 een HBO-makeover in de vorm van een zesdelige miniserie. Of dit ko(s)mische liefdesdrama over een vrouw die getrouwd is met een man die oncontroleerbaar door de tijd valt en daarbij telkens een hoopje kleren op de grond achterlaat, ook iets is waar u uw tijd aan moet besteden? Evelien Delgouffe zoekt het voor u in onze ‘Kijkgids’ uit.