Johan Heldenbergh stript op vrijgezellenavond van aanstaande: "Niet mijn idee"

Johan Heldenbergh.
Dieter Bacquaert Johan Heldenbergh.
Als verrassingsgast opduiken op de vrijgezellenparty van je toekomstige bruid en haar vriendinnen? Het overkwam Johan Heldenbergh (51). De acteur kreeg op de fuif zelfs een niet voor de hand liggende taak toebedeeld: die van stripper van dienst. 

Johan maakte dat ongewone nieuws zelf bekend op sociale media, maar voegde er meteen aan toe dat het opzet niet zijn idee was, maar dat van zijn maten. Zij overtuigden hem met het argument dat de vrouwen een gratis stripper hadden gezocht, maar niet gevonden. "Crashed the bachelor party of my fiancee. Not my idea. They needed a stripper. For free", postte Heldenbergh. Hoe de avond afliep, liet hij niet weten. Johan stapt later deze maand in het huwelijksbootje met de 20 jaar jongere Fien Mombaerts, een collega-actrice en dramaturge. De acteur was eerder al 19 jaar getrouwd met actrice Joke Devynck, met wie hij drie kinderen heeft.

Crashed the bachelor party of my fiancée. Ps not my idea. They needed a stripper. For free...

Een foto die is geplaatst door null (@johanheldenbergh) op
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erwin De Meyer

  Hopelijk heeft er niemand een trauma aan overgehouden.

 • els de Loof

  Toffe gast

 • Peter Thys

  't is al altijd ne speciale geweest.Ooit was hij(meerder) keren jobstudent bij mij.Gedurende de Gentse feesten moest ik doe die elke morgen uit zijn bed bellen ,ne werker, ne plesante,ne toffen ,.......vandaar ik toen ook die moeite deed

 • Stan Vankoo

  Decadentie in het kwadraat! Echt een voorbeeld voor zijn kids!

 • leo foulon

  Nooit geen helder licht geweest