Johan Heldenbergh en partner Fien op de rode loper zaterdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Heldenbergh en partner Fien op de rode loper zaterdag. © BELGA

Johan Heldenbergh herkent zichzelf in 'Mijn vader is een saucisse’: “Rest van mijn leven opletten dat ik niet opnieuw in donkere gedachten herval”

FilmPrimeur voor Johan Heldenbergh. Geflankeerd door Hilde De Baerdemaeker en Savannah Vandendriessche betrad de acteur zaterdag de eerste post-corona-rode loper bij de première van ‘Mijn vader is een saucisse’. Een film over een man die worstelt met een mentale inzinking. Een thema dat Heldenbergh niet onbekend is. “Ik volg al jaren therapie, maar zal nooit meer dezelfde zijn.” En ook de coronacrisis hakte er stevig in. “Ja, ik heb schulden moeten maken om rond te komen.”

0 reacties

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).