Johan Boskamp blikt in Dag Allemaal terug op het overlijden van z'n vrouw, maar kijkt ook vooruit:
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Boskamp blikt in Dag Allemaal terug op het overlijden van z'n vrouw, maar kijkt ook vooruit: © Kristof Ghyselinck

Johan Boskamp werd na de dood van zijn vrouw weer gelukkig met Lydia: “Met de kinderen praat ik nog altijd niet over Jenny. Het doet te veel pijn”

Showbizz“In dat tv-wereldje is het zoals bij het voetbal. Die kerels gunnen elkaar niks.” Het verklaart wellicht deels waarom Johan Boskamp (72) steeds minder als voetbalanalist op het scherm is bij ons. Maar hij is ook echt aan het afbouwen: met het uitgestelde EK hoopt de Rotterdammer met de bulderlach dit jaar in schoonheid afscheid te nemen. In een eerlijk interview blikt hij terug op z'n jeugd, voetbalcarrière en z’n huwelijk met de intussen overleden Jenny. “De mooiste periode uit mijn leven komt nooit meer terug”, beseft hij. Al vindt hij ook geluk bij z'n nieuwe vriendin Lydia en z’n kinderen en kleinkinderen. “Ik wil hen zo graag nog eens vastpakken.”

17 reacties

 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 maanden geleden
  Toffe gast. Is een gewone, volkse mens gebleven.
 • jef Brosens

  2 maanden geleden
  t'is u gegund Johan , je bent dan wel een plap uit , maar een toffe pe'.
 • Alex Wellens

  2 maanden geleden
  Zijn kleinzoon en mijn zoon hebben samen basketbal gespeeld hij was altijd een enthousiaste en fiere toeschouwer bij de wedstrijden
 • Wildy Wildemauwe

  2 maanden geleden
  Machtig persoon
 • Frank Desmet

  2 maanden geleden
  Wanneer de Coronacrisis gemilderd is, wat zouden we Johan zo graag terugzien in het stadion van RWDM. We zijn hem nooit vergeten, we zullen hem nooit vergeten. Hij zal altijd van ons zijn, zijn thuis.
 1. Rel rond missverkiezing: Mrs. World gearresteerd na hardhandig ‘ontkronen’ van winnares

  Rel rond missverkie­zing: Mrs. World gearres­teerd na hardhandig ‘ontkronen’ van winnares

  De rel rond de veelbesproken missverkiezing in Sri Lanka heeft nu ook een juridisch staartje gekregen. De vorige winnares van de schoonheidswedstrijd, Caroline Jurie, is door de politie opgepakt voor mishandeling en intimidatie. Ze wordt ervan verdacht haar opvolger Pushpika De Silva tijdens de finale verwond te hebben. Ook een andere organisator van de schoonheidsverkiezing is aangehouden. Inmiddels zijn beide verdachten terug vrijgelaten.
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Zo zag prins Philip eruit in The Crown
  Play
  royalty

  Zo zag prins Philip eruit in The Crown

 2. Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is
  Play
  Blijven Slapen

  Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is