Zo voelt het om echt verlegen te zijn

shutterstock
Ben jij verlegen? Dan herken jij jezelf sowieso in deze dingen!

1. Luidop voorlezen is jouw grootste angst
Moeten voorlezen in de klas en weten dat iedereen naar jou luistert is echt een nachtmerrie voor jou. Wat als je over je woorden struikelt? Of je stem slaat over? Dat geldt ook voor random aangeduid worden om het juiste antwoord te geven. Als je in zo'n les zit, ben je meer dan de helft van de tijd gewoon aan het stressen omdat de kans bestaat dat de leerkracht jouw naam zal roepen.

2. Je kunt niet slapen als je de volgende dag een spreekbeurt moet houden
Je ligt in bed en kunt maar niet slapen en dat allemaal omdat je morgenvroeg voor de klas moet staan. Er zijn gewoon zodanig veel dingen die kunnen mislopen!

3. Je bent een grote fan van het internet
Een pizza bestellen zonder te moeten bellen, shoppen zonder menselijk contact, praten met je crush zonder dat hij je ziet blozen: yes, yes ,yes!

4. Oogcontact? No thanks
Je bent verschrikkelijk in oogcontact maken en als je dan toevallig iemand in de ogen kijkt weet je nooit wat te doen met jezelf.

via GIPHY

5. Een crush hebben is een echte ramp voor jou
Als je hem/haar ziet zeg je ofwel de verkeerde dingen ofwel gewoon helemaal niets. Daar sta je dan als een vis op het droge, strakke move...

6. Jouw ouders moeten je doktersafspraken maken
Mama? Please? En eh, ga je dan ook mee naar de dokter? Laat mij niet alleen!!

7. Het lijkt alsof je nooit het juiste antwoord weet
Gewoon omdat je nooit je hand opsteekt in de klas. Stiekem weet je eigenlijk heel vaak wat het juiste antwoord is, je wilt gewoon een awkward situatie voorkomen.

via GIPHY