Ga naar de mobiele website
^ Top

Zo vierde Beyoncé Pasen

Photo News
Beyoncé had dit weekend een gezellig Paasfeest met familie. Mama Tina trad op als reporter en deelde enkele leuke beelden via Instagram.

Afgelopen weekend had Beyoncé headliner moeten zijn op Coachella. Door haar zwangerschap moet ze het van de dokter rustig aan doen en werd haar optreden uitgesteld naar 2018. Ze besloot dan maar het weekend iets minder druk door te brengen dan op een overvol festival. Ze vierde samen met haar familie Pasen. Jay-Z en Blue Ivy waren op het feestje, net als onder andere mama Tina Knowles en best friend Kelly Rowland met haar zoontje. Bey's zus Solange ging wel naar Coachella en was dus niet van de partij op het feest.

Tina besliste om ons te laten meegenieten van het familiefeest en deed zich voor als reporter op Instagram. Ze postte wat filmpjes, een prachtige foto met haar dochter en Kelly en toonde ook haar boomerangskills.

Happy Easter Everyone!

22.9k Likes, 422 Comments - Tina Knowles (@mstinalawson) on Instagram: "Happy Easter Everyone!"

Easter memories❤️

43.6k Likes, 499 Comments - Tina Knowles (@mstinalawson) on Instagram: "Easter memories❤️"

3/4th of my girls❤️ Missing 1/4 at Cochella My Solo❤️❤️Bianca

164.2k Likes, 2,397 Comments - Tina Knowles (@mstinalawson) on Instagram: "3/4th of my girls❤️ Missing 1/4 at Cochella My Solo❤️❤️Bianca"

Easter eggs time ❤️

28.1k Likes, 245 Comments - Tina Knowles (@mstinalawson) on Instagram: "Easter eggs time ❤️"

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Gesponsord

Meld een bug