Zo maak jij jouw haar natuurlijk lichter

Shutterstock
Je hebt geen bleekmiddel nodig!

Of je nu bang bent om volledig voor platinumblond te gaan, of je mag geen bleekmiddel gebruiken of je wilt gewoon een supernatuurlijke manier om je haar thuis te verlichten, dit is de oplossing!

Je haar bleachen is eigenlijk de enige echte manier om het snel een paar tinten lichter te krijgen. Toch bestaan er natuurlijke manieren om dat ook te doen. Dit gaat wat trager, maar de producten zijn wel zonder chemicaliën. Wij geven jullie drie manieren.

1. Rauwe honing
Mix wat van dit plakkerig goedje met je favoriete conditioner. Doe het 's avonds in je haar en was het de volgende dag grondig. Honing is ook erg voedzaam voor je haar.

2. Citroensap
Dit doen mensen al jaren. Je krijgt er echte sunkissed highlights van in de zomer. Dit duurt wat langer dan de honingmethode. Spuit wat sap in je haar en ga er mee in de zon zitten. Daarna heb je perfecte natuurlijke highlights.

3. Kamille
Kamille werkt op dezelfde manier als honing om highlights te creëren. Maak wat kamillethee en doe er meer dan één zakje in voor een krachtigere dosis. Doe het dan in een spuitbus en spray het op je haar. Ga dan een paar uur en de zon zitten en hop, daar zijn de highlights!