Zo help jij jouw beste vriendin door een breakup

photo_news
Ugh.

Is jouw beste vriendin net gedumpt? Of heeft zij haar partner gedumpt, maar is haar hart toch gebroken? Dat is heel normaal. Jij kunt, nee moet, er nu voor haar zijn. En dit is hoe je dat kunt:

1. Snacks
Snacks zijn van levensbelang. Als jouw bestie droevig is, moet jij ervoor zorgen dat je naast haar zit en haar genoeg snackjes voedt. Probeer ervoor te zorgen dat ze tussen de oreo's en chocoladerepen ook af en toe wat fruit of groentjes binnenkrijgt.

2. Movienight
Houd een filmavond met haar favoriete films. Vergeet hierbij natuurlijk niet stap 1. Films zijn de ideale methode om haar gedachten te verzetten, zonder dat ze daar veel energie voor nodig heeft.

3. Gooi alles weg
Nu ze toch veel suiker heeft gegeten en haar gedachten verzet zijn door alle badassfilms die jullie bekeken hebben, is het tijd om alles weg te gooien wat haar doet denken aan haar ex. Alle foto's, knuffelberen, wat dan ook...weg ermee!

4. Voorkom een terugval
Zorg ervoor dat ze haar ex niet meer stuurt of belt. Het lijkt misschien grappig om hem een voicemail achter te laten waarin jullie heel luid 'F¿ck You' van Lilly Allen zingen, maar achteraf bekeken komt het enkel maar wanhopig over...

5. Doe iets nieuw en leuk samen
Ga ergens naartoe waar jullie nog nooit geweest zijn. Doe iets wat jullie al lang plannen, maar nog nooit echt gedaan hebben. Maak een heleboel nieuwe, leuke herinneringen!

6. Haal de squad erbij
Nu ze weer wat meer oké is, is het tijd voor squadtime. Haal de hele groep bij elkaar!

7. Begin samen aan een workoutroutine
Zo bewegen jullie en kunnen jullie elkaar steunen. Misschien houden jullie het maar een week vol, maar zo heeft zij iets positief om op te focussen en haar woede weg te sporten! Btw, er is geen betere manier om uit een breakup te komen dan door er fantastisch uit te zien. Selfie, please!