Zo blijven jullie écht voor altijd beste vriendinnen

instagram
Dit is wat echte BFF's doen.

Wil je er zeker van zijn dat jij en jouw BF echt altijd besties blijven? Dan kunnen deze tips zeker helpen!

1. Wees jezelf
Jouw beste vriendin is niet zonder reden jouw vertrouwenspersoon, beste vriendin en rots in de branding. Daarom is het ook heel belangrijk dat jij jezelf blijft! Jij aanvaardt haar ook zoals ze is, dus doet zij dat ook met jou. Zorg ervoor dat je jezelf niet anders voordoet tegenover haar en lieg al zeker niet! Dat kan jullie vriendschap kapot maken.

2. Aanvaard haar
Zoals we hierboven al zeiden, aanvaard jij je vriendin zoals ze is. Dat moet je ook altijd blijven doen, gelijk met welk probleem of welke bekentenis ze bij jou komt aankloppen.

3. Wees een goede vriend
Het is niet moeilijk: roddel niet over haar, wees niet gemeen of kwetsend. En nog belangrijker: zeg sorry als je iets fout doet.

4. Houd haar geheimen geheim
Oké, héél misschien kan je hier een uitzondering maken voor je mama, maar daar blijft het echt bij. Ze vertrouwt jou en jij vertrouwt haar. Jij zou toch ook niet willen dat jouw geheimen doorverteld worden?

5. Wees de bad guy als het nodig is
Als jouw bestie een fout maakt zoals haar vriend(innet)je bedriegen, dan mag jij haar daarop wijzen. Op een kalme manier moet je haar vertellen dat wat ze deed niet oké was.  Vrienden moeten elkaar helpen om goede mensen te zijn!

6. Vergeef
Als zij een fout maakt, is het aan jou om haar te vergeven. Natuurlijk kan het zijn dat ze iets echt fout doet en dat het wat tijd vergt om haar te kunnen vergeven, maar dat is oké. Gaat het om iets klein zoals haar GSM niet opnemen of jullie afspraak vergeten, dan moet je haar gewoonweg vergeven - als ze sorry zegt tenminste!

7. Praat
Blijf met elkaar communiceren, wat er ook gebeurt. Praten lost alles op!

8. Apprecieer haar vriendschap
En toon haar dat ook!

9. Houd rekening met haar
Heeft ze jou nodig? Wees er voor haar. Heeft ze wat ruimte nodig? Laat haar dan eventjes. Respecteer elkaar. Het is eigenlijk helemaal niet moeilijk, als jullie besties zijn dan gaan deze dingen vaak vanzelf! Voel je niet meteen buitengesloten als ze iets doet zonder jou of eens alleen wil zijn, dat wil niet zeggen dat jij minder voor haar betekent!