YouTuber Zoella heeft groot nieuws

YouTube
'Ik heb een nieuw boek uit!'

Zoe Sugg aka Zoella is één van onze favoriete vlogsters aller tijde en wij zijn overgelukkig want ze heeft ons zopas haar tweede boek getoond. In haar laatste vlog onthult Zoella heel wat inside info uit 'Girl Online On Tour' terwijl het nog niet eens in de winkel ligt!  

'Dit is heel spannend voor mij en ik heb er absoluut van genoten om met Amy samen te werken. Ik heb er een nieuwe vriendin bij!' aldus Zoella. Je moet weten dat Amy de ghostwriter is van Zoella's eerste boek: 'Girl Online'. Met andere woorden: Amy schreef het boek in opdracht van Zoella. Hoewel het boek toen het record brak van meest verkochte exemplaren in één week, brak er toch heel wat commotie uit toen bekend raakte dat Amy het boek had geschreven en niet Zoella.  

Over dit 2e boek, 'Girl Online On Tour' zegt Zoella: 'Amy heeft me heel wat geleerd over het schrijfproces en mij geholpen om mijn schrijftalent nog meer te ontwikkelen. Zoals jullie weten heb ik nooit schrijflessen gevolgd, ik vind schrijven gewoon leuk. Het is een heel spannend proces geweest en ik hoop dat jullie het boek even graag zullen lezen als ik.'  

De YouTubester las ook nog een stukje uit het boek voor. De volledige vlog kan je hieronder bekijken. PS: Ook Tyler Oakley is van de partij!