Ga naar de mobiele website
^ Top

YESSSS: Little Mix maakt een reality TV show

Photo News
Bring it!!!

Dat de meisjes van Little Mix zalig zijn, wisten we al. Dat we jaloers zijn op hun levens, dat ook al. Dat we alles zouden opgeven om bevriend te zijn met hen, wel, het is al lang geen nieuws meer. Wat wel nieuws is, is dat we binnenkort op zijn minst alsof kunnen doen alsof we bevriend zijn met de girls. Ze zijn namelijk bezig aan een TV-serie of film over hun levens!

Jesy Nelson zei tegen de Daily Telegram: 'We zijn erover aan het overleggen, maar het moet gewoon juist zijn. We hebben al wat echt klassevol materiaal dat nog nooit gezien werd. Er staan dingen op die je nooit zou verwachten van Little Mix." Dan viel de hele band haar bij met details over plannen die ze hebben als hun tour gedaan is en het ging zeker over nieuwe lyrics schrijven. Je kent ze wel, hun lyrics die het doen lijken alsof we hen persoonlijk kennen en zij ons. Omdat ze gewoon alles schrijven wat wij denken...

By the way, zag je al hoe Perrie de tekst veranderde in 'Shoutout to my Ex' en Jade gewoon niet meer bijkwam? You're welcome:

Jerrie❤️ #perrieedwards #jadethirlwall #jerrieisreal #leighannepinnock #jesynelson #littlemix #glorydaystour #glorydays

1,701 Likes, 50 Comments - Little Mix Updates (@updates.little.mix) on Instagram: "Jerrie❤️ #perrieedwards #jadethirlwall #jerrieisreal #leighannepinnock #jesynelson #littlemix..."
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug