Ga naar de mobiele website
^ Top

Yay! Binnenkort start het tweede seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'

MTV
Zondag 14 mei start onze nieuwe guilty pleasure op MTV! Ex on the Beach: Double Dutch is terug en groter dan ooit!

Negen hete, sexy singles feesten, daten en flirten er lustig op los in een tropische setting. De perfecte omstandigheden voor prille romances, one-night-stands of misschien wel het vinden van de ware liefde. Net als de vonken er vanaf vliegen komt er onverwacht bezoek... Van hun exen. Whose EX is next?

Dit zijn de ladies

MTV

Esmee & Sharon (20)
Deze Brabantse tweeling is er zeker van dat heel Ex on the Beach om hen zal draaien. Met karaktereigenschappen als "prettig gestoord", "impulsief", "enthousiast" en "party animals" zal de party mode snel aanstaan voor deze twee.  

Shelby (20)
De Almeerse Shelby is model, hostess en entertainer. Deze pittige dame is open-minded, spontaan, maar kan ook lui zijn. Shelby valt op zowel mannen als vrouwen en als ze iemand ziet zitten flirt ze er op los.  

Hannah (19)
De Belgische Hannah is de jongste van het stel. Ze noemt zichzelf vastberaden en temperamentvol, maar gaat zeker niet direct in de aanval.  

Alisa (20)
Deze charismatische Russische valt op muscles & brains waarmee ze ook kan lachen. Onzeker is Alisa zeker niet: ze geeft zichzelf een dikke 10 en weet mannen met 1 blik te versieren.

Dit zijn de boys

MTV

Yoshi (22)
De Belgische Yoshi weet zijn looks, sociale skills en charme goed in te zetten om vrouwen te versieren. Hij heeft dan ook al flink wat veroveringen op zijn naam staan (zo'n 200), maar slechts 4 echte relaties gehad.  

Mike (23)
De Belgische Mike omschrijft zichzelf als een party boy en zal zich met deze omschrijving volledig thuis voelen bij Ex on the Beach: Double Dutch. Deze vrouwengek is humoristisch, speels, koppig en draait nergens omheen.  

Bastiano (25)
Met zijn 1,95m en afgetrainde lichaam is Bastiano een imposante verschijning. Hij oogt misschien stoer, maar heeft een klein hart voor wie hij erbij in de buurt laat... Bas omschrijft zichzelf als een womanizer en heeft met al zeker 150 vrouwen het bed gedeeld.  

Jeffrey (24)
Met zijn humor probeert Jeffrey een vrouw haar hart te veroveren, of in ieder geval om haar in bed te krijgen. Naturel hoeft voor hem niet: "Ik val op nep: grote tieten, dikke lippen. Ja, daar kan ik wel wat mee,".


Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 14 mei elke zondag om 22.00 uur te zien op MTV.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug