WTF: Naughty Boy gespot in gevangenis

getty
Na het verlies van golden boy Zayn is Naughty Boy druk bezig met het zoeken naar nieuw talent ... in Britse gevangenissen! Say what?!

De producer, die onder andere Emeli Sande en Sam Smith op zijn CV heeft staan, is momenteel bezig met het bezoeken van Britse gevangenissen in de hoop dat hij daar The Next Big Thing gaat tegenkomen. Zelf zegt hij dat hij gevangenen wil helpen een nieuw leven te starten. 'Uit de gevangenis komen, is vaak één van de moeilijkste dingen in iemands leven' zegt Naughty Boy. 'Ik wil hen hierbij helpen'.  

Hij is er zeker van dat er veel gevangenen zijn die kunnen zingen en songs kunnen schrijven, maar dat zij vaak niet de moed vinden om hier iets mee te doen vanwege hun benarde situatie. 'Wat zij ook gedaan hebben, iedereen verdient een tweede kans! Ik wil dit jaar vooral mensen helpen en iets teruggeven aan de maatschappij'  

Hmmmm, om eerlijk te zijn is dit wel een mooi initiatief van de producer die net nog een Twitteroorlog met Zayn uit heeft gevochten. Wat denken jullie?