Ga naar de mobiele website
^ Top

Tess Ward over haar 'relatie' met Harry Styles

Instagram
"Het is echt bizar!"

Tess Ward, een 27-jarige kok, zou het nieuwe vriendinnetje van Harry Styles zijn. Ze werd gezien in zijn auto en droeg zijn hemd - of toch exact hetzelfde hemd - enkele dagen nadat hij het droeg. Of de relatie echt is? Dat weet niemand. Harry en Tess spreken zich allebei niet uit over hun al dan niet romantische relatie en dat is hun goed recht.

Voor het eerst heeft Tess nu toch iets gezegd over de hele situatie. Niet over Harry zelf, maar wel over de reacties. Ze vertelde aan The Times dat de commentaar die ze krijgt niet van de poes is: "Het is zo raar, de haatberichten... echt bizar. Ik ben niet iemand die geïnteresseerd is in roem en als je dan in een situatie terechtkomt die je niet begrijtp, waar je geen controle over hebt en die je niet wilt, dat is verschrikkelijk."

Toen haar gevraagd wordt of ze nu echt een relatie heeft met de 23-jarige zanger zei ze, "Daar heb ik letterlijk niets over te vertellen." Ook haar woordvoerder beaamde: "Mijn cliënten praten niet over hun persoonlijke levens." 

De ongewenste berichten hebben ervoor gezorgd dat de chef een pauze wil van social media. "Ik heb Snapchat verwijderd, zit eigenlijk niet echt op Twitter en heb zelfs mijn liefde voor Instagram een beetje verloren."

Zo zie je maar weer dat haatberichten heel hard kunnen aankomen. Denk na voor je comment!

Brunch for dinner is never a bad idea on the weekend! Also for everyone following and messaging me, I am thankful but please be kind with your words. All I want is to share beautiful food with you all.

7,192 Likes, 474 Comments - Tess Ward (@tessward) on Instagram: "Brunch for dinner is never a bad idea on the weekend! Also for everyone following and messaging..."

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug