Selena Gomez toont littekens voor het eerst sinds niertransplantatie

Photo News
En ze ziet er fantastisch uit!

Selena Gomez is voor het eerst gepost in een bikini sinds haar niertransplantatie. De zangeres ziet er fantastisch uit en lijkt zich ook helemaal niet te storen aan de littekens die ze aan de transplantatie overhield. Begrijpelijk, aangezien de transplantatie haar leven redde en gezondheid natuurlijk veel belangrijker is dan hoe je eruitziet. 

Photo News

Tijdens een interview met W Magazine vertelde Francia Raisa, de beste vriendin van Selena Gomez en nierdonor, nog over de operatie. Er waren namelijk complicaties opgetreden die zelfs levensbedreigend waren voor Selena.

"Enkele uren na de operatie werd ik wakker en had ik een berichtje ontvangen van Selena. 'Ik ben echt bang', stond er. Mijn nier was heel actief en toen ze draaide, brak ze een slagader. Selena moest met spoed opnieuw geopereerd worden. De dokters namen een ader van haar been om als nieuwe slagader te dienen en mijn nier op zijn plaats te houden.", vertelde ze. Heftig. 

Gelukkig kwam alles tot een goed einde en ziet Selena er nu helemaal gelukkig uit!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.