Selena Gomez legt uit waarom ze terug samen is met Justin Bieber

Photo News
Jelena for life!

Justin Bieber en Selena Gomez zijn - eindelijk!!! - terug samen. Nu heeft Selena tijdens een interview met Billboard verteld waarom ze Justin terug in haar leven liet. Warning: het is echt cute.

"Ik ben 25 jaar oud, geen 18, 19 of 20 jaar oud meer. Ik koester de mensen die een echte impact hebben gehad op mijn leven. Dus misschien was het vroeger iets forceren wat niet juist was. Dat wil daarom niet zeggen dat om iemand geven ooit weggaat." 

Ze ging nog verder in haar uitleg: "Dat geldt voor mensen over het algemeen. Ik bedoel maar, ik ben opgegroeid met Demi Lovato, Nick en Joe Jonas en Miley Cyrus, we zijn samen door episodes van onze leven gegaan. De helft van de tijd is het niet zo serieus als mensen het doen lijken. Het is gewoon mijn leven. Ik ben opgegroeid met die mensen, dus het is fijn om te zien waar ze nu terechtgekomen zijn. Het komt eigenlijk neer op het idee dat ik volledig wil blijven. Ik denk dat een echte representatie van liefde verder gaat dan enkel jezelf. Ook kleine dingen kunnen een impact hebben."

Verder vertelde Selena ook nog dat ze nog steeds bevriend is met haar ex The Weeknd. Dat vindt ze zelf heel speciaal: "Ik ben er echt trots op dat er nog zo'n echte vriendschap tussen ons is. Ik heb dat echt nog nooit meegemaakt in mijn leven. We zijn als beste vrienden uit elkaar gegaan en het draaide oprecht om elkaar aanmoedigen en om elkaar geven. Dat was echt opmerkelijk voor mij." 

Go, Selena!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.